A jövőd a te kezedben van, és egy
önéletrajzzal kezdődik!

Készítsd el önéltrajzod itt, ennél egyszerűbbet nem fogsz találni.

Arra figyelj, hogy mindenképp mondd el, hogy miben vagy egyedi, kimagasló.

SIMPLEJOB

Három egyszerű lépésben, találd meg álmaid munkáját

Ha már elkészült az önéletrajzod, nézd meg az aktuális állásajánlatokat. Jelentkezz egyetlen kattintással, és várd a választ. Kövesd nyomon jelentkezésed státuszát a Simplejob-on.

Készítsd el önéletrajzodat

Válaszolj pár kérdésre, pár perc, és kész is lesz az önéletrajzod. Ennél egyszerűbb ez nem lehetne. A végén pedig le is töltheted pdf formátumban magadnak. Itt pedig bármikor szerkesztheted online.

Elkészítem
Jelentkezz állásokra

Ha már kjész a profilod, egyetlen kattintással tudsz állásokra jelentkezni, mindenféle csatolmány nélkül. Ráadásul értesítünk, hogy hol állsz a kiválasztásban. Nézd meg aktuális állásajánlatainkat.

Állást keresek
Kezdj az új munkahelyeden!

Innen már csak rajtad múlik. Készülj az állásinterjúra, legyél tájékozott. Az állásinterjúról olvass többet a blog írásunkban.

Megnézem az állásajánlatokat

Partnereink akik már bíznak bennünk

Rossmann állásajánlatok
Otp állásajánlatok
Euronics állásajánlatok
Bonafarm állásajánlatok
Spar állásajánlatok
Whc állásajánlatok

Önéletrajz, CV, álláskeresői profil

Gyakori Kérdések

Ha nem találod itt a választ írj nekünk a hello@simplejob.com emailcímre.

Mi a Simplejob Chatbotos Önéletrajz készítő?

Nálunk nem dokumentumot kell formáznod, vagy adatlapot kitöltened, hanem célzott kérdésekre. Ezt theted mobilodon, akár út közben is. Ne aggódj, ha ki kell lépned, utána ott folytathatod, ahol abbahagytad. Ha minden kérdésre válaszoltál, generálunk neked automatikusan egy önéletrajzot, megformázva, kicsinosítva.

Akár le is töltheted magadnak, ezt pdf formában teheted meg.

Hogy tudok jelentkezni állásokra? Találok itt állásajánlatokat is?

Igen, a Simplejob, amellett, hogy egy modern önéletrajzkészítő eszköz, egy állásportál is, ahol állást-munkát tudsz keresni, vagy állást tudsz hirdetni. Ha itt készíted el az önéletrajzod, az lesz a profilod is, amit bármikor tudsz aktualizálni online, illetve egy kattintással tudsz jelentkezni állásokra.

Mi pedig értesítünk, ha változik a jelentkezésed státusza.

Mivel tudom igazán egyedivé tenni az önéltrajzom?

A bemutatkozás rész az, amit igazán egyedire tudsz szabni. Itt tudod megmutatni egyniséged, erősségeid. A többi rész sokkal kötöttebb. De ha igazán ki akarsz tűnni, akkor a profilodba belépve készítesz egy rövid videó bemutatkozást. Így tudsz kitűnni a jelentkezők sokaságából.

Ingyenes az önéletrajz készítő?

Ingyenes és az is marad.

Talán most kered az állásod, talán már a sokadik munkát váltod, de biztos, hogy állást keresel. Mi pedig nem kérünk díjat az álláskeresőktől. Használd, szeresd, ajánld barátaidnak. Azt megköszönjük.

Miért használjam a ti önéletrajz készítőtöket?

Mert ennél egyszerűbben, gyorsabban nem lehet önéletrajzot készíteni. Ráadásul ez a legmodernebb eszköz, ami jelenleg elérhető a piacon. És még felesleges kérdésekkel sem traktálunk. Értelemszerűen, ha még nincs munkatapasztalatod, akkor nem kérdezzük meg hogy melyik cégnél dolgozál, nincsenek felesleges üres mezők. Logikus nem?

Láss hozzá és készítsd el CV-det még ma.

Milyen a jó önéletrajz?

Struktúrált, könnyen átlátható, szép. Ezeket a terheket mi le is vettük a válladról, hisz automatikusan formázzuk a CV-det. Tartalmilag pedig emeld ki, hogy miben vagy kimagaslóan jó, mik azok a feladatok, amiket végeztél, illetve mire vagy büszke. Arról is érdemes pár szót ejtened, hogy mit keresel, miben lelnéd örömed. Mutasd meg a hirdetőknek, hogy te vagy a legmefgelelőbb választás az ajánlatukra.

Munkaadó vagy? Adj fel egy hirdetést nálunk!
Hirdetés feladás