Are you a business?

Post a job

Video ads

New Jobs

See all
SENIOR SYSTEM ANALYST (PAYMENTS) I BUDAPEST
Teljes munkaidő
SENIOR SYSTEM ANALYST (PAYMENTS) I BUDAPEST
OTP Bank
********
Az OTP Bank Magyarországon a hitelintézetek közül elsőként bevezette az agilis szervezeti modellt, amelyben Tribe-ok, Squad-ok és Chapter-ek váltották le a korábbi igazgatóságokat, a rövidebb fejlesztési idő és nagyobb munkavállalói elégedettség elérése érdekében.Ebben a megújult működési struktúrában, egy dinamikusan működő IT csapat keresi új tagját. Ha szeretnéd alakítani a jövő fizetési folyamatait, meghatározó szerepet betölteni a mögöttes technológiai megoldások átalakításában, hosszútávú és komplex projekten dolgozni, jelentkezz hozzánk!   Hogyan telnek majd a mindennapjaid nálunk? Új megoldások tervezésében/végrehajtásában aktívan részt veszel. Pénzforgalmi rendszerek IT összefogói szerepkörének ellátásával. Üzleti-, leánybanki társterületekkel szoros együttműködésben. Üzleti igényekből technikai/funkcionális specifikációkat készítesz. Az elkészült fejlesztések megfelelő szintű dokumentálásával. Kapcsolatot tartasz az IT társterületekkel, valamint külföldi szállítóval. Jelentéseket, riportokat készítesz. Éles üzemi hibák, problémák feltárásának támogatásában veszel részt.
Budapest

Új

Company Introductions

See all

...

Employer of the month / OTP Bank

Kitti

Személyi karrier asszisztensed

Elfáradtál az álláskeresésben?
Bízd meg Kittit, talál neked állást!

1

Álláskeresői profil

Kitti feltesz pár kérdést, ami alapján pontosan tudni fogja, hogy milyen állást keresel, és hol keresel?

2

Dőlj hátra

Kitti csak olyan állásajánlatokat küld neked, amik aktuális állásajánlatok, biztosan nyitott pozíciók, és biztosan neked valók.

3

Jelentkezz az álommelóra

Az se baj, ha nincs önéletrajzod, készítünk azt is neked. Jelentkezz egyetlen kattintással és várd a választ. Ennél egyszerűbben nem lehet.