Megbízhatóság, szakértelem, emberközpontúság és innováció
Az Euronics, országosan 64 áruházzal rendelkező műszaki szakkereskedő cég, melyet 1989-ben, Balatonfüreden alapítottak. A mai napig családi vállalkozásként működünk, teljes kollektívánk eléri az 1 100 főt. Tőkeerős, stabil piaci hátterünk és üzlethálózatunk mellett online értékesítésünk is folyamatosan fejlődik. Jelenleg a második legnagyobb offline és 6. legnagyobb online árbevételű szakkereskedők vagyunk. Cégünk veszprémi központja mellett, Budapesten és Üllőn is vannak irodáink. Fejlődésünk következő szakaszba lépéséhez, az alábbi pozícióra várjuk jelentkezésedet.

MIÉRT AZ EURONICS

Itt találod a kollégák válaszait erre a kérdésre: https://karrier.euronics.hu/miert-az-euronics :)

AKIKET KERESÜNK

Cégfilozófiánk része, hogy a hagyományos üzletek mellett, azokat a vásárlókat is megszólítsuk, akik az internetes piacot helyezik előtérbe.

Számukra is nagy előny, 64 átvevőpontunk és az a szakértelem, mely sikeres működésünk elmúlt 32 évét jellemzi.

Üzleteinket folyamatosan újítjuk meg. Figyelünk a hozzánk látogatók igényeire, így kínálatunk a legnagyobb nemzetközi márkák, innovatív, sokszor jövőbe mutató termékeit is magában foglalja.

Az Euronics név mára egyet jelent a közelséggel, megbízhatósággal, szakértelemmel, emberközpontúsággal és innovációval.

TÉGED KERESÜNK, HA...

...szeretnél alkotni valami olyat, ami által minőségi műszaki terméket juttathatsz a vásárlók otthonába; minden nap innovatív termékek között tölteni a munkaidődet; fejlődni, tréningeken, workshopokon, szállítói oktatásokon részt venni.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink