Menü
HU EN

Blog

Ha már az Rtl is rólunk beszél ;-D

Ha már az Rtl is rólunk beszél ;-D

Reggelizni Rozinával és Pimasz Úrral nem rossz!

INGYENES ÁLLÁSBÖRZE (más, mint a többi ;-D)

INGYENES ÁLLÁSBÖRZE (más, mint a többi ;-D)

Egy állásbörze, ahol azonnal állásinterjún vehetsz részt? Szuper, igaz? Egy napon, egy helyre kell eljönnöd, ahol hostessek, sminkes, fotós segítségével a téged érdeklő cégek asztalához ülhetsz le, konkrét állásinterjúra!

Diákmunka kisokos!

Minden, amit tudni akartál és amit tudni kell a diákmunkáról! Közeleg a tanév vége, ilyenkor – az év többi időszakához képest – sokkal több diákban merül fel annak gondolata, hogy valamilyen formában dolgozni szeretne. Innentől kezdve nagyon sokféle irányba el lehet indulni és éppen ezért rengeteg kérdés merül fel a témában. A legfontosabb tudnivalókról a MŰISZ Iskolaszövetkezet marketing vezetőjét, Másody Szabolcsot kérdeztük.

Akarod az állást?

Akarod az állást?

5 tipp, amit ne tegyél állásinterjún - vagy éppen, hogy tegyél? Attól függ, hogy mennyire akarod... Igazából nem is akarsz megkapni egy állást, csak kell egy kis alibi, hogy munkát keresel? Olvasd el véresen komolytalan tippjeinket arra az esetre, ha továbbra is a szüleidnél szeretnél inkább zsebpénzért kuncsorogni.

A legjobbat keresed?

A legjobbat keresed?

Néhány hasznos tipp profi álláshirdetésre Ha azt szeretnéd, hogy a leendő kollégád egyszerre legyen a legtapasztaltabb, a legokosabb és nem utolsó sorban a legjobb fej, neked, mint munkaadónak már az első találkozás előtt el kell nyerned a leendő jelentkezők szimpátiáját. Ha megfogadsz néhány hasznos tanácsot, csak a legjobbak jelentkeznek majd - ezzel te is időt és energiát takarítasz meg és az álláskeresők idegeit sem fogod szétcincálni.

Screenagerek

Screenagerek

Z generáció indahouse, érted már? Az eddig olyan sokat citált Y generáció után máris itt vannak a “screenegerek”. Akik ugye idejük nagy részét valamilyen kütyü képernyőjére tapadva töltik... Az „instant get” világában minden információt azonnal elérhetnek - és el is akarnak érni - mobileszközeik segítségével. Ezért van, hogy azoknak, akik őket szeretnék megszólítani, fontos megtalálni a csatornákat, ahol igazán kommunikálni lehet velük.