Simple Blog

Rendelkezz adód 1%-áról

Ne hagyd elveszni, biztosan van olyan szervezet, akinek nagy örömmel ajánlod fel az adód 1%-át

Milyen a jó álláshirdetés? Itt az újdonság, VIDEÓS ÁLLÁSHIRDETÉS.

A toborzási folyamatban egy álláshirdetés megírása az első nagy lépés. Könnyű elkészíteni egy hirdetést, majd percek alatt feladni az interneten, de ahhoz, hogy megnyerje a megfelelő jelölteket, érdemes időt szánni egy hatékony álláshirdetés megírására, ami a kívánt eredményeket hozza. A jelenlegi munkaerőpiacon minden szervezet számára kulcsfontosságú a releváns munkaerő bevonása. A vállalatoknak elengedhetetlen lépéseket kell tenniük annak érdekében, hogy egy olyan meggyőző álláshirdetést hozzanak létre, ami pontosan tükrözi a pozíciót és a vállalati kultúrát. Ezért az elmúlt években az álláshirdetések legújabb trendje a videós álláshirdetés lett.

Tervezd meg a 2023-as éved! – Munkaszüneti- ünnep- és pihenőnapok listája

Nem lesz egyetlen áthelyezett szombati munkanap sem a jövő évben. 2023-ban bár kevesebb hosszú hétvégénk lesz, mint 2022-ben, viszont kifejezetten jó hír, hogy egyetlen ledolgozandó szombati munkanapunk sem lesz! Jövőre kétszer lesz négy napos hosszú hétvégénk – húsvétkor majd karácsonykor – továbbá négyszer lesz lehetőségünk kihasználni három napos hosszú hétvégét! Ha úgy érzed, hogy idén nem igazán sikerült kihasználni a pihenőnapok lehetőségeit, most adunk egy kis támogatást, ahhoz, hogy jövőre jobban tudj tervezni!

Állás a Marson?

Ami pár éve még sci-fi téma volt, mára egy gyakran pedzegetett, közel sem álomszerű elképzelés kezd lenni. Elon Musk korunk egyik legnevesebb feltalálója, aki Space X programjával hosszú évek óta azon ügyködik, hogy a Marsra történő utazást egy mindenki számára elérhető, hétköznapi dologgá tegye. Állítólag hónapokon belül kész egy olyan űrhajó prototípus, ami a Mars kolonizációjának első mérföldköve lehet.

Az 5 legjobb állás a világon

Vannak szerencsések és vannak szerencsésebbek. Kétséget kizárólag az utóbbiba tartoznak azok, akik a következő 5 álom állás egyikével rendelkeznek. Privát sziget gondnok, luxuságytesztelő és fizetett világutazó is van a listánkon. Ez már mind magában is elég irigykedésre adhat okot, de amikor egy állás nem csak extrém menő, de még jól is fizet, az már mindennek a teteje!

Álláshirdetés és diszkrimináció – mire érdemes odafigyelni?

Nem is gondolnád, hogy a mai világban egy álláshirdetés feladásakor mennyi mindenre kell odafigyelni. A munkaerőpiacon számos olyan álláshirdetés található, amiben „csinos női recepcióst” vagy „férfi sofőrt” keresnek. Reméljük, hogy te nem tettél fel még ilyet! Ha igen, van egy rossz hírünk: az ilyen álláshirdetés diszkriminatív, ami súlyos jogi következményeket vonhat maga után.

RapidRandi - állásbörze

Nézd meg a beszámoló videót a már hagyománnyá vált ÁLLÁSKERESŐ RAPIDRANDINKRÓL!

RapidRandi - ÁLLÁSBÖRZE

Jót tenni jó! Több, mint 40 álláskeresőnek adtunk azonnal munkát! Több, mint 120 állásinterjú, egy napon, egy helyen! Te jössz 2022. áprilisában? sales@simplejob.com

Holnap Állásbörze! Álláskereső RapidRandi

Holnap, 10.13-án várunk Téged az Akvárium Klubban. Akikkel várunk: Aldi, Alza.hu és Deichmann

Te melyik irodai dolgozó személyiség vagy?

A hatékony irodai munkához színes csapat szükséges! A különböző karakterek, ha jól tudnak együtt dolgozni, produktív munkát tudnak végezni.Te tudod, milyen karakterek vannak?

Állás pénzügyért érdeklődő diákoknak

A Simplejobon található bőven állás nagyoknak és „kicsiknek” egyaránt. Számtalan diákmunkát találhatsz, hagyományos fizikai munkáktól kezdve egészen komoly, multinacionális vállalatoknál betölthető szakmai állásokig. Diákként nagyon fontos a szakmai gyakorlat helyszínének megválasztása, hiszen nem csak a szakdolgozatban segíthet sokat, de kölcsönös szimpátia alapján a gyakornoki idő lejárta után teljesárú pozíciót is jelenthet. Jelenlegi cikkünkben is egy ilyen állás lesz terítéken, a Reporting Analyst gyakornoké.

Állás plázarajongó dekoratőröknek

A Simplejobon számos olyan állás található, ami fiatalos, kreatív embereket céloz meg.

Állás a Simplejobon: mit csinál egy termeléstervező?

Állás kalauzunk folytatódik, ahol a Simplejob oldalán hirdetett pozíciókat mutatunk be részletesen. Kíváncsi vagy mit csinál egy hunter sales manager, egy ügyfélszolgálatos, vagy éppen egy gépbeállító? Ezeket megtudhatod korábbi cikkeinkből, most egy újabb állás lesz porondon: a termeléstervező munkakörét fogjuk körbejárni.

Állás a Simplejobon: mit csinál egy gépbeállító?

Ahány állás, annyi szakma. Oké, ez talán egy kicsit bénán hangzik így, de az biztos, hogy néha már eligazodni a rengeteg állás és álláshirdetés között. Legújabb cikksorozatunkban egy-egy az oldalunkon található szakmát fogunk bemutatni, hogy tisztább képet kaphass arról, ki, mit csinál pontosan. Ezúttal a gépbeállítók lesznek terítéken.

Állás és végzettség – diplomával vagy érettségivel könnyebb érvényesülni?

Hány diploma is kell az álomálláshoz? Kell-e egyáltalán? Papírokat érdemes halmozni vagy minél hamarabb minél több tapasztalatot kell inkább szerezni? A trendek megismerése és a piac folyamatos figyelése elengedhetetlen ahhoz, hogy az elvárások és a realitások egy állás esetében is egészséges mértékben találkozzanak egymással!

Döntős a Simplejob alapítója az Év Női Startuppere versenyen! – SZAVAZÁS

Óriási megtiszteltetésben és elismerésben van része alapítónknak, Lukács Beátának, hiszen a 2020-as Év Női Startuppere verseny döntőjébe került.

Álláshirdetés, ami tényleg célba is ér? 5+1 profi tipp cégeknek

Eleged van abból, hogy mindig a rossz emberek jelentkeznek az álláshirdetéseidre? Tanuld meg, hogy találhatod meg a tökéletes jelentkezőket!

Cinema Hall, Barba Negra...hogyan tudnak ilyenkor segíteni a szórakozóhelyek?

Ismét egy nagyon szuper összefogás és kezdeményezés szemtanúi lehetünk...

A Coca-Cola reakciója a koronavírusra

Igazán dicséretes, hogy mit lépett meg a Coca-Cola a járvány hatására. Követendő példának tartjuk!

Összefogott a Share now és az OMV

A mai bejegyzésünk központjában az összefogás és a hála mutatkozik meg.