Állás plázarajongó dekoratőröknek
A Simplejobon számos olyan állás található, ami fiatalos, kreatív embereket céloz meg.

Nem mindenkinek fekszik egy termeléstervező vagy gépbeállító munka, és hunter sales managerek sem nőnek minden fán. Ellenben, ha áhítattal és érdeklődéssel forgolódsz minden egyes bevásárlóközpontban, hogy megcsodáld a dekorációkat, ez az állás neked való! 

Az állás hirdetője

Ez az állás a VAN GRAAF-hoz, egy a kimagasló kompetenciájáról és magabiztos stílusérzékéről ismert nemzetközi divatáruház-lánchoz szól. A kiváló minőségű alapdaraboktól, a designer kollekciókon át a modern trendekig - márkaspecialistaként minőséget, sokszínűséget és divat know-how-t is kínálnak. 2001 óta Európa szerte dinamikusan terjeszkedik a vállalkozás és 2009 óta Magyarországon is képviselteti magát. Az állás pedig részmunkaidős merchandiser – dekoratőr munkatársa lenne az Allee-ban található üzletükben.


Az állás munkaköri leírása

Amennyiben úgy érzed, ez a neked való állás, nézzük milyen feladatköröket kell majd ellátnod az álláshirdetés szerint. Ide tartozik majd a kirakat festése, építése, különböző figurák és büsztök (csak a felsőtestet ábrázoló bábu) öltöztetése a vezető irányítása szerint. Ezen felül dekor elkészítése meghatározott témákhoz a csapat tagjaival együttműködve. Az állás leírása szerint az erődre is szükség lesz majd, hiszek bútorok, állványok mozgatása, nagy formátumú dekorok kihelyezése, falak építése, ártáblák, fotók és display-ek készítése is rád hárul majd. Az állás ezen felül némi logisztikai érzéket is kíván, hiszen feladatod lesz a kellékbeszerzés, készítés és összeállítás is.

 

Állás és az elvárások

Ahogy azt már korábban is említettük, az állás nagy állóképességet és erős fizikumot kíván tőled. A felmerülő akadályok miatt jó problémamegoldó képességre és rugalmasságra, a kreatív munkához pedig esztétikai érzékre. Képesnek kell lenned nagy nyomás alatt és csapatban dolgozni. Az állás leírása szerint a kreativitás, magabiztos kereskedelmi- és stílusérzék elengedhetetlen a pozíció betöltéséhez. Ezen felül dekorációs képzettség és ideális esetben textilkereskedelmi területen szerzett dekoratőri tapasztalat sem árt.

 

Ha felkeltette az érdeklődésed ez az állás, itt tudsz jelentkezni!