Simplejob - Összehoz Titeket! ÁLLÁS-MUNKA-TOBORZÁS

Toborzás mesterséges intelligenciával!

Leendő munkavállalód már itt van!

#összehoztiteket #költséghatékony #gyors

Hirdető cégek

Akik már bizalmat szavaztak

Aktív álláskeresők

Ebben a pillanatban is töltik fel önéletrajzukat

Jelentkezésszám

Ebben a pillanatban is jelentkeznek állásokra

ÁLLÁSKERESŐ KÖZÖSSÉG

Hirdess ott, ahol az álláskeresők vannak! Oldalunkon regisztráció után te is látod az álláskeresőket, akiknek felkérést tudsz küldeni. Mi egy közösséget építünk, állásajánlatodat mutasd meg nekik! Láttasd ajánlatodat a több, mint 40.000 álláskeresőnek!

Adj fel egy hirdetést

INGYENES CÉGES PROFIL

Mi csak mini honlapnak hívjuk, amit minden cég ingyen kap. A céges profilodban az employer branding minden elemét meg tudod jeleníteni. Mutasd meg, hogy miért dolgozzanak nálatok! Ráadásul az összes ajánlatodat összegyűjtjük alá, akár meg is tudod osztani ezt a linket, ahol egyben megtalálható a bemutatkozásod és az összes ajánlatod. Készítettünk neked egy mini karrier oldalt! És mindez ingyenes!

Kipróbálom

INGYENES JELÖLTKEZELŐ

Az interaktív jelöltkezelő rendszer is ingyenes minden cég számára. Nem csak a beérkező jelentkezéseket látod egy helyen, de döntést is tudsz róluk hozni egyetlen kattintással, amiről mi kiértesítjük a jelöltet. Mivel terhet akarunk levenni a válladról, ezért egyetlen kattintással interjúra jelölheted, vagy elutasíthatod a jelentkezőt. Soha többé nem kell e-mailen kiértesítened őket egyesével! Maradjon több időd másra!

Találd meg a tökéletes jelentkezőt

CHAT

Lehet, hogy te, mint toborzó nem szeretsz chatelni, de az biztos, hogy az álláskeresők nagyon szeretik ezt a funkciót. Egyeztesd az állásinterjú részleteit chaten. Az álláskeresők már chates platformokon élik az életüket, vedd fel te is a kapcsolatot velük így!

Kipróbálom

Akik már velünk toboroznak

Bonafarm Csoport
59 állás
Mi, a Bonafarm Csoportnál megragadjuk az innováció által kínált lehetőségeket, miközben hagyományainkról sem feledkezünk meg. Azon dolgozunk, hogy fogyasztóinknak olyan termékeket adhassunk, amelyekre mindannyian büszkék vagyunk. Melyek szakértő kollégáink megbízható tudását és hozzáértését tükrözik, akiknek stabil környezetet biztosítunk, hogy hosszú távon fejleszthessék tudásukat cégcsoportunknál. Nálunk egy büszke és támogató közösség tagjává válhatsz, ahol szenvedéllyel alkotunk, együtt fejlődünk, így aztán „a nap végén” elégedetten dőlhetünk hátra.
HELL ENERGY Magyarország Kft.
1 állás
A HELL ENERGY a világ egyik leggyorsabban fejlődő FMCG márkája, amit gyors sikere és robbanásszerűen bővülő export piaca is bizonyít. A 100%-ban magyar brand 2006-ban született és 2010-re Magyarországon piacvezető lett, a nemzetközi energiaital-piacon pedig – mára közel 50 országból álló exportpiaccal – meghatározó szereplővé vált. Hazánkon kívül Azerbajdzsánban, Bulgáriában, Romániában, Bosznia-Hercegovinában, Szlovákiában, Horvátországban, Görögországban, Cipruson és Macedóniában is piacvezető.
Knorr-Bremse
5 állás
A jövő biztonsága – biztos jövő! A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest hazánkban és a világon is vezető szerepet tölt be a vasúti fékrendszerek területén. A mi fékünket használják a CAF villamosok és a csúcstechnológiás japán Shinkansen nagysebességű vasút is. Kiemelkedünk a magyarországi gépipari vállalatok közül azzal, hogy nálunk a teljes gyártási folyamat megtalálható, a fejlesztéstől a szoftveres vezérlésen át a megvalósításig.
Manpower
3 állás
A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, mely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Rólunk mondták

Hogyan működik, miben más?

Álláshirdetésed feladhatod bármikor, bárhonnan, az azonnal megjelenik! Ne vesztegesd az idődet, add fel a hirdetésed most!

Kérj egyedi ajánlatot

Legújabb posztjaink

Álláshirdetés, ami tényleg célba is ér? 5+1 profi tipp cégeknek

Eleged van abból, hogy mindig a rossz emberek jelentkeznek az álláshirdetéseidre? Tanuld meg, hogy találhatod meg a tökéletes jelentkezőket!

Cinema Hall, Barba Negra...hogyan tudnak ilyenkor segíteni a szórakozóhelyek?

Ismét egy nagyon szuper összefogás és kezdeményezés szemtanúi lehetünk...

A Coca-Cola reakciója a koronavírusra

Igazán dicséretes, hogy mit lépett meg a Coca-Cola a járvány hatására. Követendő példának tartjuk!

Összefogott a Share now és az OMV

A mai bejegyzésünk központjában az összefogás és a hála mutatkozik meg.