Simplejob - Összehoz Titeket! ÁLLÁS-MUNKA-TOBORZÁS

Toborzás mesterséges intelligenciával!

Leendő munkavállalód már itt van!

#összehoztiteket #költséghatékony #gyors

Hirdető cégek

Akik már bizalmat szavaztak

Aktív álláskeresők

Ebben a pillanatban is töltik fel önéletrajzukat

Jelentkezésszám

Ebben a pillanatban is jelentkeznek állásokra

ÁLLÁSKERESŐ KÖZÖSSÉG

Hirdess ott, ahol az álláskeresők vannak! Oldalunkon regisztráció után te is látod az álláskeresőket, akiknek felkérést tudsz küldeni. Mi egy közösséget építünk, állásajánlatodat mutasd meg nekik! Láttasd ajánlatodat a több, mint 40.000 álláskeresőnek!

Adj fel egy hirdetést

INGYENES CÉGES PROFIL

Mi csak mini honlapnak hívjuk, amit minden cég ingyen kap. A céges profilodban az employer branding minden elemét meg tudod jeleníteni. Mutasd meg, hogy miért dolgozzanak nálatok! Ráadásul az összes ajánlatodat összegyűjtjük alá, akár meg is tudod osztani ezt a linket, ahol egyben megtalálható a bemutatkozásod és az összes ajánlatod. Készítettünk neked egy mini karrier oldalt! És mindez ingyenes!

Kipróbálom

INGYENES JELÖLTKEZELŐ

Az interaktív jelöltkezelő rendszer is ingyenes minden cég számára. Nem csak a beérkező jelentkezéseket látod egy helyen, de döntést is tudsz róluk hozni egyetlen kattintással, amiről mi kiértesítjük a jelöltet. Mivel terhet akarunk levenni a válladról, ezért egyetlen kattintással interjúra jelölheted, vagy elutasíthatod a jelentkezőt. Soha többé nem kell e-mailen kiértesítened őket egyesével! Maradjon több időd másra!

Találd meg a tökéletes jelentkezőt

CHAT

Lehet, hogy te, mint toborzó nem szeretsz chatelni, de az biztos, hogy az álláskeresők nagyon szeretik ezt a funkciót. Egyeztesd az állásinterjú részleteit chaten. Az álláskeresők már chates platformokon élik az életüket, vedd fel te is a kapcsolatot velük így!

Kipróbálom

Akik már velünk toboroznak

"TECHNOCAR-MC-2003" Kft.
5 állás
Bonafarm Csoport
56 állás
Mi, a Bonafarm Csoportnál megragadjuk az innováció által kínált lehetőségeket, miközben hagyományainkról sem feledkezünk meg. Azon dolgozunk, hogy fogyasztóinknak olyan termékeket adhassunk, amelyekre mindannyian büszkék vagyunk. Melyek szakértő kollégáink megbízható tudását és hozzáértését tükrözik, akiknek stabil környezetet biztosítunk, hogy hosszú távon fejleszthessék tudásukat cégcsoportunknál. Nálunk egy büszke és támogató közösség tagjává válhatsz, ahol szenvedéllyel alkotunk, együtt fejlődünk, így aztán „a nap végén” elégedetten dőlhetünk hátra.
Capri Consulting
1 állás
Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik munkakerőközvetítés területén. Fiatal, sikerorienált, proaktív csapatunk azzal a céllal hozta létre a Capri Consulting Kft.-t, hogy az ügyfelek részéről felmerülő, folyamatosan változó igények végre megoldásra találjanak. Mert nekünk egy új cég új megbízása nem a 99. ügyfél és a 101. pozíció, amely betöltésre vár, hanem “Az ügyfél” és “A legfontosabb pozíció”. Munkánk során törekszünk ügyfeleinkkel a kapcsolat kialakítására, hogy hatékonyan és maximálisan tudjuk kielégíteni a felmerülő elvárásaikat. Mi azért választanánk magunkat, mert csapatunk fiatal és innovatív gondolkodásának köszönhetően egy pozíció sem maradhat betöltetlenül, és ez a hozzáállás tesz minket egyedivé a piacon!
Devergo and Friends
1 állás
A Devergo márka létrehozásának kezdeti célja újszerű farmerruházati kollekció létrehozása volt, divatosan öltözködő fiatal férfiak számára. A férfi kollekció népszerűsége által inspirálva női ruházati, majd unisex cipőkkel is bővült a márka kínálata. Termékeire – a kezdetektől napjainkig – jellemzőek az újítások, a bátor szín- és anyaghasználat, illetve a divatgrafikai elemek erős megjelenítése. A Devergo több mint húsz éve van jelen a farmerruházati piacon – elsősorban Európában.

Rólunk mondták

Hogyan működik, miben más?

Álláshirdetésed feladhatod bármikor, bárhonnan, az azonnal megjelenik! Ne vesztegesd az idődet, add fel a hirdetésed most!

Kérj egyedi ajánlatot

Legújabb posztjaink

Állás és végzettség – diplomával vagy érettségivel könnyebb érvényesülni?

Hány diploma is kell az álomálláshoz? Kell-e egyáltalán? Papírokat érdemes halmozni vagy minél hamarabb minél több tapasztalatot kell inkább szerezni? A trendek megismerése és a piac folyamatos figyelése elengedhetetlen ahhoz, hogy az elvárások és a realitások egy állás esetében is egészséges mértékben találkozzanak egymással!

Döntős a Simplejob alapítója az Év Női Startuppere versenyen! – SZAVAZÁS

Óriási megtiszteltetésben és elismerésben van része alapítónknak, Lukács Beátának, hiszen a 2020-as Év Női Startuppere verseny döntőjébe került.

Álláshirdetés, ami tényleg célba is ér? 5+1 profi tipp cégeknek

Eleged van abból, hogy mindig a rossz emberek jelentkeznek az álláshirdetéseidre? Tanuld meg, hogy találhatod meg a tökéletes jelentkezőket!

Cinema Hall, Barba Negra...hogyan tudnak ilyenkor segíteni a szórakozóhelyek?

Ismét egy nagyon szuper összefogás és kezdeményezés szemtanúi lehetünk...