Simplejob - Összehoz Titeket! ÁLLÁS-MUNKA-TOBORZÁS

Toborzás mesterséges intelligenciával!

Leendő munkavállalód már itt van!

#összehoztiteket #költséghatékony #gyors

Hirdető cégek

Akik már bizalmat szavaztak

Aktív álláskeresők

Ebben a pillanatban is töltik fel önéletrajzukat

Jelentkezésszám

Ebben a pillanatban is jelentkeznek állásokra

ÁLLÁSKERESŐ KÖZÖSSÉG

Hirdess ott, ahol az álláskeresők vannak! Oldalunkon regisztráció után te is látod az álláskeresőket, akiknek felkérést tudsz küldeni. Mi egy közösséget építünk, állásajánlatodat mutasd meg nekik! Láttasd ajánlatodat a több, mint 40.000 álláskeresőnek!

Adj fel egy hirdetést

INGYENES CÉGES PROFIL

Mi csak mini honlapnak hívjuk, amit minden cég ingyen kap. A céges profilodban az employer branding minden elemét meg tudod jeleníteni. Mutasd meg, hogy miért dolgozzanak nálatok! Ráadásul az összes ajánlatodat összegyűjtjük alá, akár meg is tudod osztani ezt a linket, ahol egyben megtalálható a bemutatkozásod és az összes ajánlatod. Készítettünk neked egy mini karrier oldalt! És mindez ingyenes!

Kipróbálom

INGYENES JELÖLTKEZELŐ

Az interaktív jelöltkezelő rendszer is ingyenes minden cég számára. Nem csak a beérkező jelentkezéseket látod egy helyen, de döntést is tudsz róluk hozni egyetlen kattintással, amiről mi kiértesítjük a jelöltet. Mivel terhet akarunk levenni a válladról, ezért egyetlen kattintással interjúra jelölheted, vagy elutasíthatod a jelentkezőt. Soha többé nem kell e-mailen kiértesítened őket egyesével! Maradjon több időd másra!

Találd meg a tökéletes jelentkezőt

CHAT

Lehet, hogy te, mint toborzó nem szeretsz chatelni, de az biztos, hogy az álláskeresők nagyon szeretik ezt a funkciót. Egyeztesd az állásinterjú részleteit chaten. Az álláskeresők már chates platformokon élik az életüket, vedd fel te is a kapcsolatot velük így!

Kipróbálom

Akik már velünk toboroznak

"TECHNOCAR-MC-2003" Kft.
4 állás
A Technocar-MC 2003 Kft., mint a neve is mutatja, 2003-ban vált ki a Technocar Rt.-ből, hogy önálló cégként folytassa és bővítse a több évtizedes múltra visszatekintő nehézipari termékek gyártását. A Technocarnak részét képezi a helvéciai présüzem, amely 1991-től működik és a Technocar által privatizált Mélyfúró Berendezések Gyára, amely több mint 50 éves múlttal rendelkezik.
ADECCO Személyzeti Közvetítő Kft.
185 állás
Hello! Megérdemled, hogy jó munkát találj, hogy javíts a munka- és életkörülményeiden, hogy megbecsüljék azt, amit csinálsz. Talán már dolgoztál munkaerő-kölcsönző/közvetítő céggel. De meglátod, ez most más! Több száz nyitott pozíciónk van országszerte. És Neked ezek közül csak egyre van szükséged. Szóval, mire vársz még? Találd meg ma a Hozzád illő legjobb munkát és kezdj el dolgozni!
Bonafarm Csoport
64 állás
Mi, a Bonafarm Csoportnál megragadjuk az innováció által kínált lehetőségeket, miközben hagyományainkról sem feledkezünk meg. Azon dolgozunk, hogy fogyasztóinknak olyan termékeket adhassunk, amelyekre mindannyian büszkék vagyunk. Melyek szakértő kollégáink megbízható tudását és hozzáértését tükrözik, akiknek stabil környezetet biztosítunk, hogy hosszú távon fejleszthessék tudásukat cégcsoportunknál. Nálunk egy büszke és támogató közösség tagjává válhatsz, ahol szenvedéllyel alkotunk, együtt fejlődünk, így aztán „a nap végén” elégedetten dőlhetünk hátra.
Capri Consulting
1 állás
Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik munkakerőközvetítés területén. Fiatal, sikerorienált, proaktív csapatunk azzal a céllal hozta létre a Capri Consulting Kft.-t, hogy az ügyfelek részéről felmerülő, folyamatosan változó igények végre megoldásra találjanak. Mert nekünk egy új cég új megbízása nem a 99. ügyfél és a 101. pozíció, amely betöltésre vár, hanem “Az ügyfél” és “A legfontosabb pozíció”. Munkánk során törekszünk ügyfeleinkkel a kapcsolat kialakítására, hogy hatékonyan és maximálisan tudjuk kielégíteni a felmerülő elvárásaikat. Mi azért választanánk magunkat, mert csapatunk fiatal és innovatív gondolkodásának köszönhetően egy pozíció sem maradhat betöltetlenül, és ez a hozzáállás tesz minket egyedivé a piacon!

Rólunk mondták

Hogyan működik, miben más?

Álláshirdetésed feladhatod bármikor, bárhonnan, az azonnal megjelenik! Ne vesztegesd az idődet, add fel a hirdetésed most!

Kérj tőlünk egyedi csomagajánlatot

Nem találod amit keresel? Más megoldásra lenne szükséged? Esetleg jobb ajánlatra vágysz? Keress minket bizalommal!

Egyedi ajánlatot

Legújabb posztjaink

Állás pénzügyért érdeklődő diákoknak
Állás pénzügyért érdeklődő diákoknak

A Simplejobon található bőven állás nagyoknak és „kicsiknek” egyaránt. Számtalan diákmunkát találhatsz, hagyományos fizikai munkáktól kezdve egészen kom...

Bővebben
Állás plázarajongó dekoratőröknek
Állás plázarajongó dekoratőröknek

A Simplejobon számos olyan állás található, ami fiatalos, kreatív embereket céloz meg.

Bővebben
Állás a Simplejobon: mit csinál egy termeléstervező?
Állás a Simplejobon: mit csinál egy termeléstervező?

Állás kalauzunk folytatódik, ahol a Simplejob oldalán hirdetett pozíciókat mutatunk be részletesen. Kíváncsi vagy mit csinál egy hunter sales manager, e...

Bővebben
Állás a Simplejobon: mit csinál egy gépbeállító?
Állás a Simplejobon: mit csinál egy gépbeállító?

Ahány állás, annyi szakma. Oké, ez talán egy kicsit bénán hangzik így, de az biztos, hogy néha már eligazodni a rengeteg állás és álláshirdetés között. ...

Bővebben