ELSŐ SZÁMÚ PARTNER A TÖMÍTÉSIPARI ALKALMAZÁSOK TERÉN
A Freudenberg Sealing Technologies a tömítésipar globális piacvezetőjeként, nem csak gyártást, hanem termékfejlesztési szolgáltatást is biztosít vevőinek számos iparágban, többek között az autóipar, polgári légi közlekedés, gépészet, hajógyártás, élelmiszer és gyógyszeripar, mezőgazdasági és építőipari gépek területén. A Freudenberg Sealing Technologies egyszerre képviseli az innovatív kompetenciát, a vevőközpontúságot, a technológiai szakértelmet és a megbízhatóságot, garantálva a legmagasabb minőséget méltányos áron. Elismert, kiváló szakmai anyagismeret biztosítja az alapot az egyedi tömítési megoldásokhoz.

A szimmeringre alapozva – melyet 1929-ben fejlesztett ki Freudenberg – a cég felépített egy utat és folyamatosan bővíti termékpalettáját a tömítés és rezgésszabályozó technológiák terén. Együtt a partnereivel, Japánban, Indiában és Kínában a Freudenberg Sealing Technologies kialakított egy globális hálózatot azzal a céllal, hogy ugyanolyan magas minőségben kínálja termékeit bárhol a világban. A kecskeméti gyáregység 1998 óta van jelen az autóipari alkatrészgyártásban.

Globális piacvezető tömítésipari specialistaként, mi mégis szívesebben fókuszálunk a helyi igényekre. A közvetlen helyi kapcsolattartók szívesen állnak rendelkezésre, hogy nemzetközi tapasztalataikat is beépítve tanácsot adjanak és bemutassák a Freudenberg számos piaci szegmensét.

Follow us

Openings