A FEVITA HUNGARY Zrt. egyike Magyarország legnagyobb gyorsfagyasztásos nyersanyagfeldolgozással foglalkozó vállalkozásainak. Az üzem 1967-ben a Hűtőipari Országos Vállalat gyáregységeként kezdte meg működését, termékeink pedig az 1995-ös évtől kezdődően viselik a hazai piacon a FEVITA márkanevet.

A társaság fő tevékenysége a gyorsfagyasztott termékek előállítása, éves termelési kapacitásunk több mint 32.000 tonna. Cégünk termékeit belföldi és export piacokon is értékesíti. A belföldi kereskedelemben piaci részesedésünk körülbelül 22%, amivel a legnagyobb magyar szereplőnek mondhatjuk magunkat a szektorban. Belkereskedelmi partnereink között kereskedelmi láncok, ipari továbbfelhasználók éppúgy megtalálhatók, mint szállodák, kórházak és kis üzletek.

Tudjuk, hogy a mai üzleti világban, ezáltal az élelmiszer-kereskedelemben is rendkívül fontos a minőség, különösen akkor, amikor a piaci verseny egyre kiélezettebb. Nem csoda, hogy számunkra is a minőség lett az a hozzáadott érték, amiből cégünk évtizedek óta íródó történelme során semmilyen körülmények között nem engedett. Részvénytársaságunk megalapozott jó hírnevét emellett annak is köszönhetjük, hogy az áruminőség és az általunk kínált szolgáltatások színvonalának folyamatos fejlesztése mellett komoly hangsúlyt fektetünk a termékportfólió fogyasztói és piaci trendeket előtérbe helyező bővítésére, a korszerű csomagolásra és a marketingkommunikációra. Ennek az áldozatos munkának és elhivatottságnak köszönhetően sorolhatjuk magunkat a legkiválóbb hazai fogyasztói márkák csoportjába, és ezért kaphatta meg a FEVITA HUNGARY Zrt. 2014-ben a Superbrands díjat is.

Follow us

Openings