Üdvözöl a Carglass®!

A Carglass® Magyarország hazánk legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a szélvédő javítással, cserével és szélvédőkamera kalibrálással foglalkozó iparágban. Cégünk annak a 40 országból álló, nemzetközi Carglass® hálózatnak a tagja, amely évente közel 16 millió autós számára nyújt autóüvegszerviz szolgáltatást több, mint 2.100 műhelyben és 8.000 szervizautó segítségével.

Munkatársaink közül kerül ki a világ legjobb autóüvegszerelőit felvonultató Best of Belron nemzetközi verseny hazai indulója. 

Kíváncsi vagy, hogy a Carglass® -nál mi hogyan gondolkodunk?

A Carglass egy teljesítmény alapú szervezet, ahol olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik fejlődési szemlélettel gondolkodnak, képesek csapatban dolgozni, tapasztalatukkal és tudásukkal támogatják egymást. Vállalatunk és kollégáink számára egyaránt fontos a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalás. 

Ismerd meg vállalati értékeinket!

FEJLŐDÉSI SZEMLÉLET

Vágyunk a folyamatos fejlődésre, a kihívásokra lehetőségként tekintünk, kitartunk az akadályok ellenére is. Vállaljuk a hibáinkat, tanulunk belőlük, transzparensen kezeljük azokat és elszámoltathatóak vagyunk. Mások sikerei inspirálóan hatnak ránk.
 
TELJESÍTMÉNY

Tiszta elvárások mentén, rendszeresen értékelve a teljesítményt biztosítjuk a folyamatos fejlődést és a minőséget a munkánkban. Fejlődésünk motorja belső hajtóerőnk, amely támogatja, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet, értéket teremtsünk az ügyfeleink és a vállalat számára.
 
RENDSZERSZEMLÉLET

Munkánkkal hatással vagyunk egymásra, és felelősek vagyunk egymás és a cég működéséért.
Egyéni vagy területi tevékenységeinket, nehézségeinket globálisan is megvizsgáljuk, ezek túlmutatnak az adott egységen, mivel hatást gyakorolnak a teljes szervezetre.
A megjelenő nehézségeket transzparensen, időben és a saját felelősségünket vállalva kezeljük.
 
TÁMOGATÓ SZELLEMISÉG

Figyelemmel fordulunk egymás felé, tapasztalatunkat és tudásunkat megosztjuk. Törődünk egymással. Kommunikációnk egyenes és őszinte. Visszajelzéseinket megfelelően kommunikáljuk az erre alkalmas fórumon.
 
FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Működésünk során felelősséggel vagyunk a környezetünkért és folyamatosan teszünk azért, hogy tovább csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat.
Támogatjuk, kezdeményezzük és részt veszünk a társadalmunk és a környezetünk segítésében.
Irányt mutatunk kollégáink és partnereink számára a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalásban.

Érdekel, hogy milyen céges eseményekhez csatlakozhatsz az idei évben? Csekkold!

-Évindító vacsora (január) 

-Carglass családi nap (május) 

-Carglass summer party (július) 

-Vállalati csapatépítő (szeptember) 

 

Csatlakozz hozzánk, és hozd ki magadból a legjobb formádat! 

Legyél te is a Carglass siker részese! 

Follow us

Openings