Döntős a Simplejob alapítója az Év Női Startuppere versenyen! – SZAVAZÁS
Óriási megtiszteltetésben és elismerésben van része alapítónknak, Lukács Beátának, hiszen a 2020-as Év Női Startuppere verseny döntőjébe került.

Vállalkozásunk története nem szokványos, hiszen először létezett az online felületet és a hozzá tartozó applikációt. Bea csak ez után kereste meg azt a piaci rést, ahol újat tud alkotni. Hosszas kutatás után választotta a munkaerőpiacot, ahol négy évvel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy a cégek nehezen találnak megfelelő munkaerőt. Adta magát tehát, hogy egy olyan felületet hozzon létre, ahol nem csak számos álláshirdetés, de munkakeresők is jelen vannak. Egy platform, ahol interaktívan kommunikálhat egymással a kereslet és a kínálat. Ahol állás és álláskereső gyorsan és könnyedén találhatnak egymásra. Így született meg a SimpleJob.

Oldalunk az elmúlt években számos fejlesztésen esett át, így ma Bea munkáját már egy nyolc fős csapat segíti és több mint százezer felhasználóval büszkélkedhetünk.

Ha tetszik a Simplejob, és szerinted is elismerésre méltó Bea teljesítménye, kérjük szavazz rá, hogy elnyerhesse az Év Női Startuppere címet!

Ha pedig most azonnal feladnád az ÁLLÁSHIRDETÉSED, itt olvashatsz többet, hogy miért is érdemes azt a SimpleJob-on meghirdetned!

ÁLLÁSHIRDETÉS FELADÁS - SimpleJob

Interjút itt tudod megnézni:

https://wmn.hu/noi-startup-szavazas-2020