1790-ben a Habsburg Birodalom bécsi udvarában a császár magyar orvosa, Dr. Zwack megalkotta a gyógyító elixírt II. József számára, aki elismerő szavaival - „Das ist ein Unicum!” – egyben el is nevezte a gyógynövényekből készült különleges likőrt, melynek receptje az elmúlt több mint 200 évben mit sem változott.

A vállalat 2004-ben indította útjára az Unicum Nextet, melyet azért alkottak meg, hogy azok kedvében is járjanak, akik a keserűt is édesen szeretik.

Az Unicum Szilvát 2012-ben vezette be a Zwack család: A hazánkban is őshonos szilvában olyan különleges alapanyagot találtunk, amely méltó párja a 225 éves receptúra szerint készülő italnak. Könnyed, harmonikus és gyümölcsös zamatát a különleges párosításon kívül a tölgyfahordós érlelés adja.

Semmi sem örök, csak a változás – tartja a mondás. Az Unicum az eltelt több mint 220 évben sok mindent átélt már, ám állandósága, stabil értékei mellett mégis képes megújulni. Nem csoda, hiszen eredetében kódolva van a pozitív gondolkodás, és ez kihat az Unicum töretlen sikerére. A régi klasszikus új lendületet vett, 2009-től mindkét ízváltozata új, modernebb megjelenést kapott.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink