Amikor 2013-ban úgy döntöttünk, felpörgetjük, megreformáljuk a street food világát, nem is gondoltuk, hogy ilyen gyorsan még ennél is tovább lépünk. A célunk már akkor is az volt, hogy minőségi, ízletes, prémium hamburgert készítsünk; olyat, ami a városban mozgolódva a legnagyobb rendezvényeken is elérhető.

Tudtuk, hogy külföldön van ilyen, és működik, sőt eszméletlenül menő. Elhatároztuk, hogy amit eddig itthon csak filmekben láttunk, igenis kell nekünk, és mi szeretnénk lenni a hazai “food truck mozgalom” zászlóvivői. Neki is láttunk, hogy Európa-szerte felkutassuk a legízletesebb összetevőket, a legomlósabb zsemlét és az igazi marhahúst. Ezeket összegyúrtuk, és el is készültek az első finom Zing hamburgerek.

A nyári fesztiválokon és az esti pörgésen túl fő irány, hogy nagyobb irodaházak, forgalmasabb városi csomópontok mellett álljunk meg egy food truckkal, és kínáljunk minőségi street food alternatívát a munkahelyi étkezésre. A kínálatot mindig a helyszínhez igazítjuk, így a burgerek mellett különböző snackeket kínálunk, és szomjaznotok sem kell nálunk.

2014 novemberéhez köthető az újabb mérföldkő a Zing Burger életében: megnyitottuk Budapest egyik legfinomabb gyorséttermét, a Király utca 60. szám alatt, ahol a már megszokott minőségi és prémium hamburgereinket tálcán kínáljuk Nektek egy olyan barátságos és hangulatos helyen, ahol télen kedvetekre üldögélhettek a barátaitokkal egy-egy finom hamburger, snack, meleg ital mellett, használhatjátok a wifinket, és amint kisüt a nap, akár a teraszunkon is falatozhattok, a város szívében.

2015 januárjában begurultunk egy food truckkal a Kazinczy utcai Karavánba; a 2016-os évről pedig büszkén kijelenthetjük, hogy a mi évünk volt: májusban megnyitottuk első állandó helyünket Budán, a Széll Kálmán téren. Hogy ez miért nagyszerű? Mert így nem kell beutaznod Pestre, ha burgerezni szeretnél. Októberben, Budapest szívében, a Nádor utcai Kitchen&Co. egységgel bővültünk, ahol a burgerek mellett ínycsiklandozó ételkülönlegességekkel és hétről hétre változó ebéd menüvel találkozhatsz, melyeket Takács Lajos séf állít össze. Az étterem ünnepélyes megnyitóján a riói Olimpián nagyszerűen teljesítő Kenderesi Tamás is vendégünk volt, aki a prémium Wagyu hamburger készítésével, személyesen avatta fel sütőnket.

De még nincs vége az évnek! 2016 szeptemberétől az Allee Bevásárlóközpont Váli utcai bejáratánál is ott vagyunk egy food truckkal, vagyis Budán már két helyünk van. Továbbá “összekötöttük” a Király utcai 4-6-os megállót a Deák Ferenc térrel; a Király60 mellett a Király utca 20. szám alá is beköltöztünk!

Folyamatosan bővülünk, és járjuk az országot, néha pedig külföldre is kikacsintunk, hogy mindenki megismerhesse finom hamburgereinket. Te még nem próbáltad a Zing burgert? Akkor legfőbb ideje!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink