Mi, az Yves Rocher, szakértők vagyunk a növényi eredetű szépségápolásban. A botanikai szépség az egyedülálló tudásunk, amelyet több mint 60 éve fejlesztünk. A ma már világszerte ismert kozmetikai márkát egy francia úriember, Yves Rocher alapította 1959-ben egy festői francia kisvárosban, La Gacilly-ban.

Márkaboltjaiban a kozmetikai termékek széles kínálata megtalálható: a smink termékektől kezdve, az arcápolókon, testápolási termékeken át a parfümökig, több mint 700 szépségápolási termék közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Az Yves Rocher világában a növényvilág az egyedüli ihlető forrás, a termékek előállítása során kerüljük az állati eredetű alapanyagok használatát, és nem teszteljük termékeinket állatokon.

Kiemelten fontos számunkra a környezet védelme, ennek érdekében üzleteinkben a műanyag zacskók helyett környezetbarát bevásárlótáskákat kínálunk, termékeink csomagolásához a papírt telepített erdőgazdaságból szerezzük. Büszkék vagyunk rá, hogy az Yves Rocher Alapítvány gondozza az Ültess az Életért programot amelynek köszönhetően mára már több mint 100 millió fát ültettek el világszerte.
Célunk, hogy továbbra is ápoljuk, javítsuk és segítsük a bolygót, ahogy az segít nekünk.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink