Nálunk kezdődik a jövőd, nézd meg a világot a mi szemünkkel
HA ÚJ UTAKON SZERETNE JÁRNI ÉS BIZTOS ÁLLÁST KERES AZ IPAR VAGY A KÉZMŰIPAR TERÜLETÉN, MI VAGYUNK A MEGFELELŐ PARTNER AZ ÖN SZÁMÁRA. HOGY MI TESZ MINKET ILYEN BIZTOSSÁ? TARIFA FELETTI BÉRT KÍNÁLUNK. EZENFELÜL SZÁMOS TOVÁBBI JUTTATÁST BIZTOSÍTUNK, ÍGY PL. MUNKARUHÁT, ÚTIKÖLTSÉG-TÉRÍTÉST ÉS ELLÁTÁSI ÁTALÁNYT. FOLYAMATOS KÉPZÉST ÉS TOVÁBBKÉPZÉST BIZTOSÍTUNK ÖNNEK. MERT A KÉPZÉS A SIKERES KARRIER KULCSA. KARÁCSONYI ÉS NYARALÁSI JUTTATÁST BIZTOSÍTUNK. SOKÉVES TAPASZTALATUNKNAK KÖSZÖNHETŐEN BIZTOS MUNKAHELYET KÍNÁLUNK ÖNNEK. LAKÓHELYÉTŐL TÁVOLI MUNKAVÉGZÉS ESETÉN GONDOSKODUNK AZ ÖN ELSZÁLLÁSOLÁSÁRÓL. VALÓSZÍNŰLEG BESZÉLÜNK AZ ÖN NYELVÉN. IRODAI MUNKATÁRSAINK NÉMETÜL, LENGYELÜL, HORVÁTUL, MAGYARUL ÉS BOLGÁRUL BESZÉLNEK. NEM SZÁMÍT, HOGY ÖN PÁLYAKEZDŐ, ÚJRAKEZDŐ, VAGY PÁLYAMÓDOSÍTÓ, MI FOGLALKOZUNK ÖNNEK. FONTOSNAK TARTJUK A SZOCIÁLIS ÖSSZETARTÁST. FONTOS SZÁMUNKRA AZ ÖN EGÉSZSÉGE. EZÉRT OKTATÁST KAP A MUNKAHELYI KOCKÁZATOKRÓL, ELLÁTJUK BIZTONSÁGOS MUNKARUHÁZATTAL ÉS SZŰRŐVIZSGÁLATOKON VEHET RÉSZT NÁLUNK. SOK DOLGOZÓNK FIX MUNKASZERZŐDÉST KAP A MEGBÍZÓ VÁLLALATNÁL. IMMÁR 14 ÉVE RENDELKEZÜNK A MUNKAÜGYI ÜGYNÖKSÉG (AGENTUR FÜR ARBEIT) HATÁROZATLAN MUNKAERŐKÖLCSÖNZÉSI ENGEDÉLYÉVEL. EZ BIZTONSÁGOT AD ÖNNEK. JELENTKEZZEN MOST!

Mert mi szívvel, lélekkel és 20 éves gyakorlattal rendelkezünk a német munkaerő piacon

A work factory egy évek óta működő személyügyi szolgáltató. Tevékenységünk súlypontja képzett szakmunkások, mérnökök, technikusok, kézműiparosok és mesterek munkaerő-közvetítése és munkaerő-kölcsönzése ipari és kézműipari üzemek számára egész Németországban. Dolgozóink villamossági szakemberek, esztergályosok, fűtésszerelők, lakatosok, villanyszerelők, hegesztők, festők és sok más szakmacsoport szakemberei az ipar és a kézműipar területén.

Ez a specializáció segít nekünk abban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb munkavállalót az adott állásra. Ugyanis mi nemcsak alkalmazottaink igényeit ismerjük, hanem ügyfél vállalatainkét is. Dolgozóink gyakorlati szakemberek és ismerik azokat a szakterületeket, melyeken tevékenykednek: Szakértők a saját területükön. Végül is mindig az a cél, hogy mindkét oldal elégedett legyen. Csak így alakul ki sikeres együttműködés.

A jó munkaerő-kölcsönzésnél minden érintett elégedett Ezért fordítunk figyelmet a bizalmi alapon történő együttműködésre és a biztonságos munkaviszonyokra. Ezért karácsonyi és nyaralási juttatást biztosítunk, továbbképzésekbe ruházunk be és gondoskodunk dolgozóink elszállásolásáról. Így mindkét oldalnak biztos hátteret nyújtunk, hogy az embereknek a vállalatnál és a mi dolgozóinknak is jó dolga legyen. Ez a koncepció tesz minket első partnerré minden személyügyi kérdésben – a pályázók és a vállalatok számára egyaránt.

Nyitott pozícióink