A Webshippy 2016 elején kezdte meg a működését Magyarországon, mint az első, amerikai mintára kialakított, teljes körű fulfillment szolgáltatást nyújtó logisztikai vállalat. Szemben a hasonló szolgáltatásokat nyújtó, raktározást is vállaló futárcégekkel, a Webshippy alapítói a saját online kereskedelmi tapasztalataikra alapozva, a jól működő nyugati mintákat követve alakították ki a szolgáltatásokat, az azokat támogató automatizált munkafolyamatokat, illetve mindezek alapjául szolgáló fejlett technológiai hátteret.

Filozófiánk

A logisztika az egyik legbonyolultabb és legtöbb energiát, pénzt és speciális tudást igénylő terület az online kereskedelem világában. A célunk, hogy erre az összetett, legkevésbé kedvelt területre olyan megoldást nyújtsunk, ami által a webáruház tulajdonosok csak a legfontosabb dologra koncentráljanak, a növekedésre.

Víziónk

A víziónk, hogy a logisztikai cégek által felállított határokat elhalványítsuk és a közép-kelet-európai országok piacait egy közös piaccá egyesítsük. Hiszünk abban, hogy a kiszervezett logisztika által hozzásegíthetjük a webáruház tulajdonosokat egy anyagilag és földrajzilag független, szabadabb élet megteremtéséhez.

Élet a Webshippy-nél

A napi feladataink mellett az általunk alkalmazott módszertan alapját adó csapatunkat igyekszünk közösséggé formálni, és folyamatosan építeni. Ha nem lenne Pécsett a csodás kilátás és a no-shoe-policy, vagy ha a budapesti irodánkban brainstorming és telefonálás közben nem tudnánk egyet dobni a darts táblánál, szolgáltatásaink sem lennének ugyanolyanok. A közös reggeli kávézásokhoz például még home office-ban is ragaszkodunk, minden hónap első szerdáját pedig a szülinapozás miatt várjuk.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink