A Wasabi történelme 2004. augusztusában kezdődött, amikor megnyitottuk első éttermünket a Szépvölgyi úton. Ezt követően alig 3 év alatt újabb 3 éttermet nyitottunk: Budapesten a Podmaniczky utcában és a MoM Parkban, valamint Debrecenben a Piac utcán. A fejlődés töretlen, hiszen 2015-ben Bécs III. kerületében, majd 2016-ban a Hercegprímás utcában indítottuk el legújabb éttermünket, a Wasabi Extrát.

Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket.
Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.

A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet.

A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink