A WAREMA PT Hungary Kft. a német WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau GmbH leányvállalata. Innovatív és hatékony partnerek vagyunk a műanyagipar és a szerszámgyártás területén. Jelenleg gyáli telephelyünkön több mint 170 embert foglalkoztatunk, anyacégünknél Marktheidenfeldben 200 fő áll alkalmazásban, továbbá nagykanizsai telephelyünkön 30 munkatársunk van. Modern gépparkkal műanyag alkatrészeket fejlesztünk és gyártunk, elsősorban az autóipar számára. Mindig a pontosságot és a minőséget tartjuk szem előtt.

WAREMA – A műanyagipari partner

Bemutatjuk a nemzetközi színtéren tevékenykedő WAREMA csoporthoz tartozó “Műanyaggyártás és mérnöki tevékenység” szekciót. Németországi és magyarországi telephelyeinknek köszönhetően megbízható partnerként számíthat ránk.

A különböző megoldásokhoz illeszkedő szaktudásunkkal olyan termékeket gyártunk, amelyek referenciaértéket képviselnek iparágában. Feloldjuk a követelmények, a technológia, a minőség és a költségek közti ellentmondásokat és arra törekszünk, hogy megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást. Ezáltal képesek vagyunk személyre szabott műanyagipari megoldásokat kínálni az autóipar, az orvostechnika és az ipar területén.

Ahol otthon vannak az újítások és fejlesztések

Egyszerűen megoldjuk a feladatot, ha a legjobb műanyagipari megoldásról van szó. Technikai hozzáértéssel, sok tapasztalattal, a kompromisszumok nélküli minőségtudattal és a szükséges kreativitással az Ön termékötletei nálunk valósággá válnak. Az iparosítást és a piacra jutási idő csökkentését támogatja mind a szerszámgyártás, mind a célgépgyártás divíziónk. Ennek köszönhetően tulajdonképpen a gyárunkat elhagyó minden termék innováció. Néhányuk pedig még díjakkal is büszkélkedhet.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink