A FELIX Kitchen & Bar több mint egy étterem: egy teljes értékű kortárs művészeti tér. Tradicionális, mégis modern, amit a magas szintű gasztronómia, minőségi alapanyagok iránti szenvedély táplál. Letisztult és bohém. Urbánus, de kiemelkedik a város zajos forgatagából.

Szerencse, harmónia, szabadság – nomen est omen – Felix velünk van.

A FELIX gasztronómiai küldetésében a csapatmunkáé a főszerep - hiszen az önálló munka igazán egy jó csapatban teljesedhet ki.

Éttermünk 2021-ben francia nagyágyú séfet igazolt - Jeremy Cayron Baku, Kairó, Bangkok, Berlin, Montreal és Wellington után Budapest gasztronómiai életének új izgalmas színfoltjaként érkezett hozzánk. A világ top éttermeiben szerzett tapasztalatai inspirálják, célja, hogy fogásaival minden alkalommal személyes, örök élményt adjon vendégeinek.

Idén többszörösen emeltük a tétet, velünk van az első magyar sommelier, aki történelmet írt - büszkén mutatjuk be Czinki Tamást. Bor, pezsgő és champagne szelekciónk a legjobb kezekbe került.

Köszöntjük Petar Loncar-t is a fedélzeten, aki az ikonikus Dorchester Hotel és Arts Club London után a FELIX minőségi és stratégiai vezetője lett.

Az egyedülálló bárért és különleges koktélokért pedig továbbra is Ódor András a Black Swan szakmai képviselője felel.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink