Magyarországon a három tagból álló Viterra magyarországi cégcsoport a gabonafélék, olajos magvak, növényolajok és állati takarmány-alapanyagok kereskedelmének és logisztikájának egyik legfontosabb szereplője, emellett gyártási és raktározási tevékenységet is folytat. A magyar piacon 1996 óta jelen lévő Viterra Hungary Kft. fő tevékenysége a termények, takarmány-alapanyagok és növényolajok kereskedelme. A Viterra Növényolajgyártó Kft. üzemelteti Közép-Európa egyik legnagyobb növényolajgyárát Foktőn, ahol csúcsminőségű növényolajgyártási technológiát alkalmaznak. A legfontosabb feldolgozott termény a napraforgó, de az üzem alkalmas repcemag, szójabab és kukoricacsíra feldolgozására is.

Tárolólétesítményeink, feldolgozóüzemeink és szállítóeszközeink hálózata segítségével feldolgozzuk, kezeljük, és a világ minden részére eljuttatjuk a különböző árukat és termékeket. Vevőink között vannak feldolgozó cégek (élelmiszer, takarmány, fogyasztási cikkek előállítói), helyi importőrök és forgalmazók, valamint állami megrendelők is.
Ágazati tapasztalataink, stabil kapcsolatrendszerünk és eszközhálózatunk segítségével valamennyi tevékenységünk során komoly hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra, biztonságra, minőségre és megbízhatóságra.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink