A GrandVision Hungary Kft. a magyar optikai piac vezető szereplője, az immár 44 országban jelen lévő világméretű vállalat, a GrandVision B.V. magyarországi leányvállalata.

Cégünk számára mindig is kiemelt jelentőséggel bírt, hogy hosszú távú és megbízható munkahelyet biztosítson a nálunk dolgozó kollégáknak. Fontos számunkra, hogy munkatársaink jól képzettek és magas színvonalú tudással rendelkezzenek, ezért folyamatos külső és belső képzéseket, tanulmányi ösztönzőket biztosítunk dolgozóink részére.

Arra is odafigyelünk, hogy kollégáink megőrizhessék a munka és a magánélet egyensúlyát, ezért részmunkaidős és rugalmas heti munkabeosztásra is lehetőséget nyújtunk.

A bővülő hálózat folyamatos és megújuló karrierlehetőséget kínál azok számára, akiknek fontos, hogy meglévő szakmai tudásukat vezetői, projektszemléletű ismeretekkel bővítsék.

Ismerje meg aktuális állásajánlatainkat és csatlakozzon Ön is hozzánk, hogy részese lehessen egy megbízható, tradicionális vállalati kultúrával rendelkező csapatnak!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink