A VIDEOTON egy professzionális, regionális, integrált szerződéses gyártó vállalat, amely egyben az egyik legjelentősebb EMS-nek is számít Európában, illetve világviszonylatban.

A cégnél nagy hagyománnyal bíró technológiáinak és kompetenciáinak bázisán a VIDEOTON alkatrészek, modulok és szerelvények multitechnológiájú beszállítója az elektronika, műanyagfröccsöntés, lemezmegmunkálás, mechanikai-finommechanikai forgácsolás,   szerszámkészítés és felületkezelés terén.

Kezdj nálunk, és bármi lehet belőled!

Válasszd a VIDEOTON HOLDING ZRt.-t, mert:
- Legértékesebb hazai tulajdonú cég vagyunk - STABILITÁS
- Befektetünk a kollégákba, hatékonyságba, fenntarthatóságba - FENNTARTHATÓSÁG
- Szerteágazó tevékenységünk miatt, számos lehetőség áll rendelkezésedre - DINAMIZMUS

A Videoton hazánk legnagyobb, immáron több mint 30 éve magyar magántulajdonban lévő iparvállalata, amely évek óta Európa Top 5 szerződéses gyártóinak egyike. A vállalatcsoport 11 telephelyen, 21 tagvállalatot működtet és több mint 8500 munkavállalót foglalkoztat. A Videoton integrált gyártási szolgáltatásai az alkatrészgyártástól a végszerelésen át a legyártott termékek szállításáig és azok disztribúciójáig terjednek. Csúcstechnológiával felszerelt üzemeiben az elektronika, műanyagfröccsöntés, lemezmegmunkálás, mechanikai-finommechanikai megmunkálás, szerszámkészítés és felületkezelés terén alkatrészek, részegységek, komplett termékek gyártása folyik. Így az egyes tevékenységekre specializálódott tagvállalatok komplex, egyedi megoldásokat képesek nyújtani az üzleti partnereik számára.

Meggyőződésünk, hogy a sikerek elérése a munkavállalóink szaktudásán és fejlődésén alapul. A VIDEOTON biztos pénzügyi helyzetéből és stabil piaci pozíciójából fakadóan HOSSZÚ TÁVÚ munkalehetőséget kínál.

A vállalatcsoport méretének és tevékenységei sokszínűségének köszönhetően lehetőséget ad arra, hogy az alkalmazottak cégcsoporton belül egyéniségüknek és kompetenciájuknak megfelelő pozíciót tölthessenek be.

Ha csatlakozol hozzánk, egy stabil, nagy múltú cég áll majd mögötted!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink