Cégünk 1999 óta működő, folyamatosan fejlődő szereléstechnikai és gépipari vállalkozás. Az évek során nagy tudásra tettünk szert az elkészített célgépek, szerelősorok automatizálása során, továbbá az ipari mérőrendszerek, lézer, robottechnika és optikai alkalmazások területén is.
Megrendelőink fontosak számunkra, melyet kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével és szakértelmünkkel, a határidők betartásával és teljes körű kiszolgálással bizonyítunk.
Célunk a magyar és külföldi piacon való részvétel és a jelenlegi fejlődés fenntartása.

A tulajdonosok megpróbálják a piacot minél jobban lefedni, ez is a stratégiai céljaik között szerepel. 2013-tól a Vesz-Mont 2000 cégcsoportként kíván jelen lenni. A kft-vel bevásárolták magukat különböző társaságokba, amikről úgy gondolták, az ő tevékenységüket erősíti. A cégcsoportnak van egy mérnök irodája Budapesten, a Quantum Lasertech Kft., ahol lézertechnológiával, K+F-fel foglalkoznak. Ipari lézerek, jelölés, hegesztés, forrasztás a szakterületük. Nem építenek lézerforrást, de a technológiát ők adják köré.

Van egy kereskedőcégünk is, ez a Mont-Trade 21 Kft. Ennek a gyökerei visszanyúlnak az alapítás környékére. Ebben tulajdonosként van jelen Szalay István, akivel annak idején együtt kezdték a Vesz-Montot.
A kapacitás bővítése érdekében 2015-ben tulajdonrészt szereztek a Veszprémi Mechanikai Művek Kft-ben. A társaságot Köcski Vilmos tulajdonostárs irányítja. Az autóipari beszállítások a Vesz-Mont területe marad, a VMM pedig mint bérmunka központ üzemel a továbbiakban. Ezzel a céghálóval egymást erősítve, egymást kiegészítve tudunk olyan egészet képezni, amivel elég erősek lehetünk a magyar piacon. A négy cég árbevétele 2015-ben megközelítette a négymilliárd forintot, együttesen közel 200 embernek adunk munkát.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink