Stabilan az élvonalban!
A VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. 25 éves múlttal rendelkező generál kivitelezéssel foglalkozó építőipari vállalkozás. Az eredeti profilon túl, a piaci igényeket felismerve ipari padlók és térburkolatok kivitelezésére specializálódtunk és azóta ezen a területen cégünk piacvezető Magyarországon.

25 éve az építőiparban.

Munkánkat pontosság, vevőközpontúság és rugalmasság jellemzi. Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy az ipar, a kereskedelem és a mezőgazdaság minden speciális követelményének megfeleljen. Tapasztalt szakembergárdánkkal és folyamatosan fejlesztés alatt álló, korszerű, az Európai Uniós elvárásoknak megfelelő környezetbarát technológiát alkalmazó gépparkunkkal, a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást kívánjuk nyújtani.

Miért jó nálunk dolgozni?

- Fejlődési lehetőség, belső képzési rendszer, mentor program segíti az integrációt és a karrierépítést
- Támogatjuk a szakmai fejlődésedet, karrierterveidet, hosszú távú együttműködés a célunk
- Az új munkatárs jól felszerelt, kulturált környezetben, dinamikusan fejlődő, fiatalos, barátságos kollektívában dolgozhat
- Rendszeresek a csapatépítő tréningek, családias hangulatú, összetartó csapattal várunk, amelyet közös programokkal is erősítünk
- Több kollégánk is végig járta nálunk a ranglétrát és pályakezdőből vezetővé vált
- Stabil, folyamatosan fejlődő, innovatív cég vagyunk hosszú távú tervekkel
- Munkádat kecskeméti bázissal végezheted, de a helyszín projekttől függően változhat

Partnereink:

Szentkirályi Magyarország Kft., Kecskeméti Konzerv Kft., Knorr Bremse Fékrendszerek Kft., Axon Kábelgyártó Kft., Hell Energy Magyarország Kft., Hilti Szerszám Kft., Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink