Erőforrások a világnak
A Veolia a magyar energia-, víz- és hulladékgazdálkodási piac egyik vezető szereplője. A vállalatcsoport több mint 3000 alkalmazottja számtalan település, intézmény és iparvállalat számára nyújt szolgáltatásokat az erőforrásokkal való hatékony gazdálkodáshoz, miközben víziközmű és távfűtési üzletágai családok százezrei számára biztosítják az ivóvizet, és tízezrei számára a hőszolgáltatást.

Energetikai szolgáltatások

A Veolia több mint 25 éves szakmai tapasztalattal a magyar energetikai piac meghatározó szereplője. A cégcsoport energetikai üzletága több mint 50 hazai önkormányzat több létesítményét, 85 állami és középületet, 63 egészségügyi és szociális intézményt és 57 ipari telephelyet lát el energiával, távhőszolgáltatóként 13 városban 40 ezer lakos távfűtéséről gondoskodik, miközben országszerte a vállalat további 351 ezer fő számára termel hőenergiát.  A cégcsoport hét erőművében – Pécsett, Dorogon, Kőbányán, Debrecenben, Nyíregyházán, Szakolyban, valamint Ajkán - magas hatásfokú földgáztüzelésű és megújuló energiát – biomasszát – felhasználó blokkok működnek, virtuális erőművének köszönhetően pedig a szabályozói piacon is jelentős részesedéssel bír. A cégcsoport által évente értékesített villamosenergia közel 623 ezer lakos éves fogyasztását képes biztosítani.

Víziközmű szolgáltatások

A Veolia Magyarországon évente 15 millió m3 egészséges ivóvizet juttat el lakossági fogyasztóihoz, ezen felül közel 205 millió m3  szenny- és csapadékvíz elvezetéséről, valamint kezeléséről gondoskodik, így 2,2 millió lakost lát el Magyarországon. Az 1.500 főt meghaladó szakembergárda arra törekszik, hogy az önkormányzatoknak is minden igényt kielégítő, minőségi szolgáltatást nyújtson nap mint nap.

Hulladékgazdálkodási szolgáltatások

2017-ben a Veolia csoport a legnagyobb szereplők közé lépett a magyarországi hulladékhasznosító szektorban az ARW Magyarország Hulladékkezelő és Hasznosító Kft. (HUKE csoport) többségi tulajdonosrészének megvásárlásával. A társaság vezető szerepet tölt be Magyarországon a műanyag, az üveg és a fém csomagolási hulladékok kezelésében és hasznosításában, valamint új lehetőségeket kínál az energetikailag hasznosítható hulladékok kezelésére. A Veolia dorogi hulladékégetője Magyarország egyik legnagyobb, a veszélyes hulladékok komplex ártalmatlanítására, illetve termékek és vámáruk biztonsági megsemmisítésére szakosodott üzeme, amely különféle hulladékok előkezelését és hasznosítását is vállalja. A dorogi égetőmű jelenleg 80 munkavállalót foglalkoztat, éves égetési kapacitása eléri a 35.000 tonnát. A Veolia folyamatosan nagy hangsúlyt fektet a hulladékégető korszerűsítésére, a környezet védelmét szolgáló beruházásokra, amelyekre az elmúlt évek során több mint 300 millió forintot fordított.

Nyitott pozícióink