Az újHÁZ Centrum Magyarország meghatározó, száz százalékig magyar tulajdonban lévő építőanyag-kereskedelmi hálózata, amelyet 1997-ben öt győri építőanyag-kereskedő alapított.

Vállalatunk ma már több mint 80 építőanyag szakkereskedést foglal magába, melyek mögött gyakran családi vállalkozások állnak. Hálózatunkat a folyamatos növekedés, a gazdasági stabilitás jellemzi, árbevételünk 2019-ben meghaladta a 68 milliárd forintot.

Tudjuk, hogy az építkezés vagy felújítás gondos tervezést és bizalmat igényel, éppen ezért azt valljuk: az életre tervezett otthonokhoz tudatos döntések sorozata szükséges. A tízszeres MagyarBrands és Business Superbrands díjakkal kitüntetett vállalatunk több mint két évtizedes tapasztalatában, valamint a legismertebb hazai és nemzetközi gyártók építőanyagaiban minőségében vásárlóink  is nyugodt szívvel megbízhatnak.

Otthonának megépítéséhez vagy felújításához szükséges tudatos döntések meghozatalát az alapoktól a tetőig számos módon segítjük.

Míg építőanyag-kereskedelmi hálózatunk egységei magas fokú szakértelemmel, kiemelkedő anyagismerettel, költség-optimalizálással, látványtervek elkészítésével várják, addig weboldalunkon szakértői tanácsokat, részletes termékinformációkat, a kivitelezéshez szükséges inspirációkat találnak, de megismerhetik a legfrissebb nemzetközi trendeket is. Mindezeken túl megkönnyítjük vásárlóink építőanyag-beszerzését is, hiszen már néhány kattintással megtalálhatják a hozzájuk legközelebb eső újHÁZ Centrum telephelyet, az építőanyag-kereskedelmi hálózatunk által forgalmazott építőanyagokra pedig online is kérhetnek árajánlatot.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink