TÜV Rheinland. ’Precisely Right’. E két szó tökéletesen kifejezi szolgáltatásaink iránti elkötelezettségünket: bármit teszünk, azt csakis pontosan és jól tesszük. Éppen ezért ügyfeleink számára a TÜV Rheinland Csoport minden tekintetben - a legjobb választás.
A TÜV Rheinland Csoport a műszaki szolgáltatások terén világszerte vezető vállalat. 1872-ben alapították Kölnben. Először csak gőzkazánok bevizsgálását végezte, majd a járművekre, bányászatra és az energiaiparra is kiterjesztette a tevékenységét. A Csoport több mint 500 telephelyén közel 20.000 embert foglalkoztat a világ 56 országában. A TÜV Rheinland InterCert Kft. a TÜV Rheinland Csoport magyarországi leányvállalataként a műszaki vizsgálati, ellenőrzési, felügyeleti és tanúsítási tevékenységeit mindenféle gazdasági, kereskedelmi, politikai hatástól mentesen, függetlenül, pártatlan és semleges módon végzi.

Független, semleges és professzionális szervezetként olyan jövőért dolgozunk, melyben az emberiség és a környezet érdekei hosszú távon is egyaránt érvényesülnek. Működési területünkön, az állandóan változó piacokon elsősorban ügyfeleink kiszolgálását, a sikerek elérését, valamint ügyfeleink, partnereink és munkavállalóink mind nagyobb megelégedettségét tartjuk szem előtt.

A TÜV Rheinland InterCert Kft. szolgáltatásai négy üzletágra épülnek:

Akadémia üzletágunk széles kínálatában éppúgy megtalálhatók a menedzsment képzések, mint a minőségügyi és műszaki képzések is. A TÜV Rheinland Akadémia célja, hogy a résztvevők az üzleti- és a szakmai életben jól használható, nemzetközileg elismert tudást szerezzenek.

Ipari szolgáltatások üzletágunk magában foglalja a személyi tanúsításoktól elkezdve a nyomástartó edények vizsgálatán át a liftek, felvonók, mozgólépcsők ellenőrzését, a roncsolásos és roncsolásmentes anyagvizsgálatokat is, továbbá az ipari automatizáláshoz (funkcionális biztonság és kiberbiztonság) kapcsolódó tesztelési, auditálási és tanúsítási szolgáltatásokat.

Rendszertanúsítási üzletágunk felel a különböző minőség-, és környezetirányítási rendszerek auditálásáért és tanúsításáért, míg legnagyobb területünk, a Termékek üzletág kínálja a legszéleskörűbb szolgáltatásainkat az építési termékektől kezdve a kerti bútorokon, játszótéri és elektromos eszközökön keresztül a kábelek, kézi szerszámok, ipari berendezések és orvostechnikai eszközök vizsgálatán át, azok tanúsításáig.

Folyamatosan keressük a tehetséges szakembereket, hogy csatlakozzanak a TÜV Rheinland nemzetközi csapatához. Segítségükkel új és sikeres szolgáltatásokkal tudjuk támogatni partnereinket.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink