Építőipari megoldások maximalistáknak, maximalistáktól.
Dinamikusan fejlődő magyar-ukrán tulajdonú, budapesti székhelyű, országosan működő építőipari kivitelező cég vagyunk. Cégünk főképp magasépítéssel (közintézmények, társasházak, raktárak) foglalkozik, fővállalkozóként vagy szakági alvállalkozóként párhuzamosan 6-8 építési projektben vesz részt országosan. Cégünk a fizikai létszám bővülését, a géppark és a szervezeti struktúra fejlesztését követően az újabb projektek menedzselésére keres csapattagokat akik szeretnének a nemzetközi mégos családias hangulatú csapat tagjai lenni hosszú távon.

MIT NYÚJTUNK?

Tisztában vagyunk vele, hogy a mai magyar építőipari piacon a legnagyobb kincs a munkaerő. Fizikai állományban erősek vagyunk és folyamatos az utánpótlás, viszont az irodai állományt erősíteünk kell, így a megfelelő tudású és elkötelezni kész csapattag iránt mi is készséggel elköteleződünk az alábbiak szerint: - Kiemelkedően magas bérezést nyújtunk - Céges autó/autó költségtérítés - Nagyvolumenű beruházások, ismert megrendelők - Támogató vezetőség - Szakmai továbbképzések - Folyamatos fejlődési lehetőség - Modern technológiai eszközök - Jó hangulatú, nemzetközi, mégis családias csapat

KIKET KERESÜNK?

Az aktív korú, több éves gyakorlattal rendelkező építő/építészmérnöknek vezetői pozíciót is tudunk szánni cégünknél! Mi nem csak az aktív korúak között keresünk, hanem Juniorokat (pályakezdőket) és Seniokat (nyugdíj előtt/nyugdíjas) egyartánt! - Lehetőséget tudunk nyújtani senior korú műszaki szakembereknek (építő/építészmérnök) is a közös munkára akár csökkentett munkaórában vagy tanácsadó jelleggel. - Junioroknak, ifjú titánoknak (építő/építészmérnök/építésvezető) is nagyon örülünk, mert csiszolatlan gyémántként tekintünk rájuk és a közös fejlődés még jobban összekovácsolja a csapatot, valamint sokszor minket is ledöbbent a rátermettségük! Tapasztalt, gyakorlatorientált építésvezetőket keresünk szintén, akik nem ijednek meg akár több projekt párhuzamos vezetésétől sem. Nyilván ez a bérezésen is meglátszik jelentősen!

MI JELENT ELŐNYT?

Magyar-ukrán tulajdonú vállalat lévén nagyon örülünk, ha a jelöltek beszélik az orosz/ukrán nyelv valamelyikét, így a vezetőség és tulajdonosi kör másik felével is szót érthet könnyen. - Ez a fajta nyelvtudás nem elvárás, de kétségtelenül előnyt jelent!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink