Minőségellenőrzési és -irányítási szolgáltatásokat nyújtunk a gyártási folyamatokban felmerülő potenciális nemmegfelelőségek megelőzésétől, javításától a gördülékeny folyamatok fenntartásán keresztül a hibamentes gyártás biztosításáig az autó-, repülőgép- és vasútipari cégek részére.

A TRIGO 1997-es alapítása óta multinacionális vállalatként biztosítunk minőségügyi megoldásokat elsősorban az autó-, és repülőgépgyártók számára. Több mint 10 ezer főt számláló csapatunkkal 25+ országban vagyunk jelen 4 kontinensen átfogó minőségbiztosítási szolgáltatásokat nyújtva a minőségellenőrzéstől a szakértői auditálás, tanácsadás (konzultáció) és oktatásig.

A páratlan ipari szaktudás és a folyamatosan növekvő globális jelenlétünk, amit az elmúlt 3 évtizedben felépítettünk tette a TRIGO-t a minőségügyi megoldások vezető vállalatává. A legújabb digitális rendszerek és innovatív folyamatok használatával biztosítunk gyors és eredményes megoldásokat a dinamikusan változó ipar szereplőinek. A közelmúltban kiszélesítettük vevőkörünket a gyógyászati-, vegyi-, és élelmiszeripar területeire is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink