A Trans-Sped tisztán magyar tulajdonban lévő vállalat, mely 1990 óta jelen van a logisztikai piacon. Nemzetközi szállítmányozó vállalkozásként kezdtük tevékenységünket, az elmúlt csaknem 30 évben azonban a logisztika különböző ágait kiszolgáló leányvállalatainkkal, országos irodahálózatunkkal és divízióinkkal egy közel 800 főt foglalkoztató cégcsoporttá fejlődtünk.

Komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk az ország egész területén: 16 regionális központunkkal gondoskodunk a megrendelők gyors és hatékony kiszolgálásáról, legyen szó fuvarozásról, szállítmányozásról, raktározásról, vagy akár vámügyintézésről, termelési, illetve értéknövelő logisztikai tevékenységekről.

Megbízóink teljes körű és kifogástalan kiszolgálásán, a maximális minőség és biztonság mellett való elköteleződésen túl vállalatunk különös figyelmet fordít a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem kérdésére. Társadalmi felelősségvállalásunk keretében folyamatosan együttműködünk az oktatási intézményekkel, helyi önkormányzatokkal és rendvédelmi szervezetekkel, és szívesen állunk ki jótékony célok mellett is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink