A TOYO INK GROUP 1907-ben, több mint 115 évvel ezelőtt alapult azzal a céllal, hogy a kiváló minőségű tinta előállításával hozzájáruljon az emberek tanulásához és oktatásához. Abban az időben arra törekedtünk, hogy a nyomtatás minőségének javításával „az emberek életét és kultúráját gazdagítsuk".

Azóta kibővítettük azokat a területeket, ahol aktív szerepet vállalhatunk, miközben rugalmasan reagálunk a változó társadalmi viszonyokra és kérdésekre. Ennek eredményeképpen a nyomdaiparon túl az egészségügy, az elektronika és az energetika területeire is kiterjesztettük működésünket, és globális különleges termékgyártó vállalattá fejlődtünk.

Jelenleg az éghajlatváltozás a világ egyik fő problémája, azonban a TOYO INK HUNGARY, a TOYO INK GROUP vállalat csoport tagja, a legújabb technológiát alkalmazza, hogy az elektromos járművek lítium-ionos akkumulátoraihoz alapanyagot gyártson. Ezzel továbbra is azt a vállalati hagyományt folytatjuk, hogy „a CO2-kibocsátás csökkentésével és a fenntartható társadalom megvalósításával hozzájáruljunk az emberek életének és kultúrájának gazdagításához világszerte".

We, TOYO INK GROUP, were founded in 1907, more than 115 years ago, with the aim of contributing to people's learning and education by popularizing high-quality ink. At that time, we were striving to "enrich people's life and culture" by improving the quality of printing.

Since then, we have expanded the fields in which we can play an active role while flexibly responding to social conditions and issues that change with the times. As a result, we have moved in on the fields of healthcare, electronics, and energy no longer only the printing field, and have evolved into a global specialty chemicals company.

Currently, global warming is going to be a major issue, but TOYO INK HUNGARY of TOYO INK GROUP uses the latest technology to provide materials for lithium-ion batteries for electric vehicles. Through this, we continue to convey the corporate DNA of "contributing to the affluence of people's life and culture around the world" by the reduction of CO2 emissions and realizing a sustainable society.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink