Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy két nagyon kedvelt ételt összeházasítunk, és a street food kedvelőit meglepjük a frissen sütött, extra ropogós bundájú csirkénkkel, sós waffle tölcsérben tálalva. Ebből született meg a tölcsér és csibe kombinációnk, a TÖLCSIBE, mely hosszú utat járt be, míg Magyarországra eljutott.

Eredetileg amerikai származású, és mi is az amerikai ízvilágot hozzuk, de Európában is találkoztunk már az úgynevezett forkless étellel. Szeretnénk, ha a hazai közönség is megkedvelné ezeket a sokszínűen variálható ételeket.

A mi csapatunk kezdésnek 5 ízt hozott el: a klasszikus BBQ, a mediterrán salsa, a jalapenos cheddar, az amerikai coleslaw salátás és a feledhetetlen ranch öntetes változatot.

Étlapunkon kéthavonta új tétellel jelentkezünk, amit mindig egy-egy nemzet konyhája inspirál. Kedvenc ízek a világ körül sorozatunkban szerepelt már a thai vörös currytől kezdve a mexikói cézáron át a görög tzatzikiig sok-sok ikonikus étel ihlette tölcsibe, és rengeteg szuper ötletünk van még, amit nagyon fogtok szeretni!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink