A Timkett Kft. fő profiljaként melegburkolati anyagok forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik. 1995 óta importálja és forgalmazza Európa legnagyobb gyártóinak padlóburkolatait.

A legjobb megoldásokat javasoljuk minden olyan beruházásnál, ahol extrém kopásálló, esztétikus, környezetbarát és könnyen tisztítható burkolatra van szükség. Az általunk forgalmazott padlóburkolatok megfelelnek a mai kor legszigorúbb környezetvédelmi előírásainak, valamint a Magyarországon is egyre inkább alkalmazott BREEAM és LEED rendszerek által támasztott követelményeknek is.

Társaságunk nemcsak a burkolatok értékesítését, hanem a szőnyeg, parketta, pvc, linoleum és sportpadló burkolatok kivitelezését is vállalja. Az elvégzett munkákra teljeskörű garanciát vállalunk. Munkatársaink ingyenes szaktanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére. Budapesti raktárunkban több ezer négyzetméternyi anyagot tartunk készleten. A raktáron nem tartott termékek szállítási határideje kettő három hét. Partnereink bemutatótermünkben mintakollekciókból választhatják ki az igényeiknek megfelelő termékeket.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink