A tapasztalat tesz minket naggyá!
A Timár Vasker Kft acéltermékek, műszaki eszközök és díszkovács elemek értékesítésére specializálódott. Jelenleg nyolc telephelyünkön várjuk vásárlóinkat magas minőségű termékekkel és szakértő kollégákkal, akik nemcsak termékismerettel, hanem széles
körű tapasztalattal is rendelkeznek az alkalmazási területeken.

Bábosik Bertram - gépkocsivezető és árukiadó

„20 éve dolgozom sofőrként, a Timár Vaskereskedelmi Kft. csapatához pedig 5 éve csatlakoztam. Ezalatt az idő alatt nagyot fejlődött a vállalat és ezzel együtt a munkakörülmények és a juttatások is, amit korábban máshol nem tapasztaltam. A tulajdonosok abszolút korrekten állnak a dolgozókhoz és a munkához is, az elvárásaik megfelelnek a megállapodásainknak. Azt gondolom, hogy az ügyvezetőnk valódi vezető, aki megbecsüli és tiszteli az itt dolgozókat.”

Bíróné Füzi Tímea - üzemeltetési asszisztens

„Szinte mindegy lenne, hogy pontosan mi a feladatom a vállalatnál, a légkör, a cégkultúra, a vezetőség és a kollégák hozzáállása annyira inspiráló, hogy öröm itt dolgozni. Maximális támogatásban részesülünk, megértő főnökeink vannak, akik szakmailag és emberileg is helytállnak a szerepköreikben. Megtarthatjuk a magánéletünk határait, a cég tiszteletben tartja a munka és a családi élet egyensúlyát, sőt, közösségi szinten is törekszünk arra, hogy ez mindenki számára elérhető legyen. Családcentrikus, a dolgozóra értékként tekintő vállalat ez, ahová jó bejönni reggel.”

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink