Csapatunk 2006 óta foglalkozik egyedi szoftverfejlesztéssel, tagjaink komoly szakmai háttérrel rendelkeznek az informatika terén. Fő tevékenységi körünk az egyedi ügyviteli, CRM rendszerek és térinformatikai szoftverek fejlesztése.

Munkánk során törekszünk arra, hogy a legmodernebb, legújabb technológiákat használjuk, folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tartsunk az informatika világában tapasztalható gyors fejlődéssel. Szoftverfejlesztési feladatainkat elsősorban Microsoft .NET technológiákkal, WinForms ill. ASP.NET MVC segítségével oldjuk meg.

A mára elterjedt szoftverekhez lehetőség van online webes alkalmazás készítésére is. Természetesen gondoltunk a mobil eszközökkel, okostelefonnal és tablettel rendelkező ügyfelekre is, ezekre az eszközökre való applikációk fejlesztése szintén elérhetőek cégünk által.

Termékeinket kis-, közép- és nagyvállalkozások napi rendszerességgel használják, elégedettek az általunk kínált megoldásokkal. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy a legjobb szoftvermegoldást kínálva optimalizáljuk üzleti folyamataikat, költséghatékonyabbá tegyük működésüket.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink