Célunk, hogy kompromisszumok nélküli mobil élményt nyújtsunk ügyfeleinknek, éppen ezért fejlesztéseink középpontjában az ő igényeik állnak. Megoldásaink megkönnyítik az emberek életét, egyúttal hozzájárulnak az ország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez. Globális vállalatként hatalmas tudáshálózattal rendelkezünk, amely segítségével a helyi közösségek számára releváns szolgáltatásokat hozunk létre, megadva az alkotás lehetőségét munkatársainknak. Inspiráló és rugalmasan alakítható munkakörnyezetbe várjuk azokat a tehetségeket, akik velünk együtt szeretnék megvalósítani a bennük rejlő lehetőségeket.

Érdekelnek az új szoftver technológiák, de azért szeretnéd kamatoztatni az eddig megszerzett tapasztalataidat? Félsz, hogy egy multiban csak egy fogaskerék vagy, de szeretnéd a nagyvállalatok által nyújtott biztonságot magad mögött tudni? Szeretnél új dolgokat alkotni és vonz, hogy több millió ügyfél mindennapjaira lehetsz hatással?

VÁRUNK CSAPATUNKBA!

Gyere és csatlakozz a Telenor IT csapatához! A telekommunikációs iparág erősen technológia által vezérelt, így mindig a legújabb műszaki megoldásokat és módszereket keressük munkánk során. A megújulás állandó része a munkánknak, és most az IT csapat még nagyobbat szeretne dobni, elindítva új fejlesztői képességek kiépítését a cégben. Legyél tagja egy fiatalos, energikus, megoldás- és eredmény-orientált csapatnak! Ismerj meg rengeteg új embert, akiktől tanulhatsz és Te is taníthatsz nekik. Nálunk mindenki érték és nélkülözhetetlen része a nagy egésznek.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Mert nálunk valódi ráhatásod lehet egy multinacionális vállalat eredményességére, ráadásul egy olyan iparágban, ahol egymást érik a mobiltechnológiai és digitális újítások. Mindez az egyéni fejlődés és inspiráció kimeríthetetlen tárháza! A fix, bejelentett fizetésen és a teljesítményarányos bónuszon túl évi 700 ezer forint értékű juttatás-csomagot kapsz, amit az igényeid szerint válogathatsz össze egy meglehetősen széles palettáról. Az természetes, hogy céges laptopot, céges mobilt kapsz korlátlan nettel. Székházunk Magyarországon az egyik legmodernebb környezettel vár Téged.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink