A TATUUM kollekciók időtlenek, funkcionálisak és kivételesek. Hódolnak az egyszerűségnek, a kitűnő ízlésnek, egyszerre tartósak és jó minőségűek. A legújabb trendeket követve a Városi Elegáns kollekciónkban gyakran alkalmazunk avantgárd mintákat.

A TATUUM egy ruházati márka a kiváló minőséget, az univerzális tervezést és a természetes anyagokat kedvelő emberek részére. Termékei azon nők és férfiak számára készülnek, akiknek fontos a divat és a kényelem, akik méltányolják a gondos kivitelezést.

A vásárlók egyedülálló személyiségét szem előtt tartva a TATUUM tervezői ötvözik a legújabb trendeket a klasszikus mintákkal. A termékeken a legdivatosabb színek és árnyalatok széles skálája figyelhető meg, kezdve a földszínektől, egészen a sportos tengerészkékig, a pirosig, valamint a fekete és fehérig.

A TATUUM kizárólag a legkitűnőbb természetes anyagokat használja termékeihez, ilyen a gyapjú, a pamut, a len és a selyem. A legújabb technológiák alkalmazása révén új és érdekes tervezésű, egyedülálló színeket és érdekes textúrákat felvonultató, változatos kollekciók megalkotására nyílik lehetőség.

Valamennyi kollekció széles választékban kínál termékeket a legkülönbözőbb alkalmakra: irodába, baráti találkozókra vagy esti kikapcsolódásra egyaránt. Továbbá számos lehetőséget nyújt a vásárlók igényeinek megfelelő egyedi kombinációk létrehozására.
Kiegészítők széles választéka teszi még teljesebbé a kollekciókat, gazdagabb és érdekesebb összeállítást kínálva.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink