A TALENT Szolgáltatási Kft. akkreditált vizsgáló laboratóriumként a mérnöki és szakértői szolgáltatások széles skáláját kínálja a munkahigiénés vizsgálatok, illetve a munkabiztonsági vizsgálatok területein. A megrendelt helyszíni mérések során a foglalkozási eredetű megbetegedések megelőzése érdekében elvégezzük a munkakörnyezetben lévő fizikai és kémiai kóroki tényezők mennyiségi meghatározását. A vizsgálatok keretében meghatározzuk a munkahelyi légszennyező anyagok (gázok, gőzök, oldószerek, porok, rostok, fémek stb.) expozíciós koncentrációját, a munkahely zaj, rezgés, megvilágítás és klíma paramétereit.

A TALENT Szolgáltatási Kft. gyakorlott, mérnök szakemberei a munkahelyi méréseket a megrendelővel közösen egyeztetett olyan időpontban végezik el, amikor a munkáltató, vagy a létesítményt üzemeltető a szokásos munkakörülményeket a mérések elvégzésének időtartamára biztosítani tudja. A vizsgálati eredmények kiértékelését a vonatkozó jogszabályok, nemzetközi-irányelvek, vagy az ügyfél által rendelkezésre bocsátott saját, speciális követelmények alapján végezzük. Határértéket meghaladó vizsgálati eredmények esetén szakmai tanácsokkal szolgálunk a problémás kibocsátások mértékének visszaszorítására, megszüntetésére.

Az általunk készített dokumentációk minden esetben a hatályos jogszabályi, hatósági és szabvány szerinti előírások szerint készülnek. Tevékenységünket a jogszabálygyűjteményben felsorolt rendeletek és szabványok szerint végezzük. A vizsgálólaboratóriumunk a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által NAH-1-1894/2021 számon akkreditált, az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerben működik.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink