Közel 20 éve, 1999 óta családi vállalkozás keretében minőségi, professzionális szerszám és munkavédelmi eszközök kereskedelmével foglalkozunk. Termékkínálatunkat a nagy és kisvállalkozások, valamint az egyéni vásárlók igényeihez igazítjuk.

20 ÉVE MEGOLDJUK ÜGYFELEINK PROBLÉMÁIT

Az első naptól fogva elköteleztük magunkat a minőség, a szakértelem és professzionális kiszolgálás mellett. 20 éve töretlenül valljuk, hogy mindig keressük és megtaláljuk a legjobb megoldásokat ügyfeleink számára. Hiszünk az őszinte és lényegre törő kommunikációban a partnereink és munkavállalóink felé.

AZ ÜGYFELEINK MIÉRT MINKET VÁLASZTANAK? PROFIZMUS, MEGBÍZHATÓSÁG, TELJES KÖRŰ KISZOLGÁLÁS

Kiszámítható, korrekt üzleti partnerei vagyunk a hazai cégeknek. Vevőink igényeit a legmesszemenőbbekig szem előtt tartva, rugalmas, gyors kiszolgálással, szakértő támogatásunkkal a legjobb ár-érték arányú termékekkel elégítjük ki. Célunk, hogy teljeskörű szolgáltatásainkkal ügyfeleinket a lehető legjobban tehermentesítsük.

20 ÉV UTÁN IS MERÜNK NAGYOT ÁLMODNI!

Szolgáltatásainkat 20 éve ügyfeleink igényeihez igazítva alakítjuk ki, és fejlesztjük folyamatosan. Jövőben terveink között kiemelt helyen szerepel szolgáltatásaink színvonalának emelése, a termékskála bővítése és a speciális fogyasztói igények kielégítése. A cég megalapítása óta független pénzügyi háttérrel rendelkezik, amiből finanszírozni tudjuk majd a folyamatos növekedést és az innovatív fejlesztéseket.

Nyitott pozícióink