Szeretnénk hozzájárulni a hazai ingatlanközvetítői szakma minél pozitívabb megítéléséhez. Elhivatottan állunk megbízóink segítségére az értékesítés minden fázisában, a lehető legmagasabb minőségben, biztonságos ügymenetben és amennyire lehetséges "ügyfél élményt" teremtve, hogy Mi és akiknek szolgáltatunk, közben jól érezzük Magunkat.

Célunk:

Pest- és Komárom-Esztergom megye területén olyan ingatlan eladóknak segíteni, akik értékelik a minőséget és reális elképzelésük van az értékesítéssel kapcsolatban. Nem egyszeri "nagy" üzleteket szeretnénk kötni, hanem olyan kiváló szolgáltatást nyújtani, hogy akik egyszer megbíznak minket, soha többet ne akarjanak mást megbízni és mint a legtöbb ügyfelünk, jó szívvel ajánljon minket a családjuknak, ismerőseiknek. Az újbóli megbízás, ajánlás a legnagyobb elismerés, megtiszteltetés és munkánk értékének legreálisabb tükre.

Szolgáltatásaink:

Az eladás, bérbeadás mellett, ügyvédi közvetítéssel, hitel finanszírozással, biztosítással, felújítással, energetikai tanúsítvány készítésével és sok egyéb terület legjobb szakembereivel tudunk ügyfeleink és akar az Ön segítségére is lenni! Folyamatosan igyekszünk bővülni, hogy gördülékenyen, a megszokott minőséggel és hozzáállással szolgáltassunk meglévő és új ügyfeleink részére egyaránt.

Nyitott pozícióink