Az STX Horseboxes Kft. a belga tulajdonú Stephex Group cégcsoport tagja, és Magyarországon két termelési helyen, Székesfehérváron és Budapesten több mint 450 főt foglalkoztatnak jelenleg.

A Stephex története 1986-ban kezdődött, amikor Stephan Conter, a cég alapítója és vezérigazgatója Londerzeelben versenylovakkal kereskedő istállót indított. Rövid időn belül a Stephex több mint 1200 ugrólovat értékesített évente. Az alapító később új projektekre vágyott, ezért 2006-ban elindította a saját lószállító építőipari vállalatát Magyarországon, STX Horseboxes Kft. néven. Az alig 60 fős „garázscégből” mostanra Európa egyik piacvezető cégévé nőtte ki magát olyan márkanevekkel, mint: STX Horseboxes és STX 2 Horses, AKX és Ketterer. A nagyobb piaci részesedés és a termékskála bővítése érdekében aztán elkezdődött a Motorhome, Food Truck és Trailer gyártás is. Ezekkel együtt a tavalyi évben már 850 egyedi jármű készült gyáregységeikben.

A 2021-es évben Székesfehérváron 6000 m2-es, Budapesten a 16. kerületben 4700 m2-es új csarnokkal bővülnek a telephelyeink.

STX Horseboxes munkavállalói egy műszakban, korszerű eszközökkel, modern technikával építik az autókat, és a cég a munkatársakat hosszú távon is képes megtartani versenyképes alapbérrel, egyedülállóan széles körű cafetéria juttatással, képzési lehetőségekkel, munkába járási támogatással és munkatársajánló programjával.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink