Nemzetközi cégcsoport, helyi szakértelem
Vállalatunk az SEG Automotive cégcsoport tagja, mely világszerte 16 telephellyel rendelkezik.
Egy több mint 7000 főből álló nemzetközi csapat tagjaként büszkén képviseljük vállalatunkat Szirmabesenyőn.

Termelés és fejlesztés Szirmabesenyőn

A mintegy 100 éves múltra visszatekintő indítómotorok és generátorok üzletág 2003 óta van jelen Miskolcon, kezdetekben a Bosch csoport üzletágaként. A vállalat autóipari termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. 2018. januárjától a miskolci gyáregység az SEG Automotive GmbH telephelyeként, Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. néven folytatja működését.

A vállalatcsoport a Szirmabesenyőn gyártott önindítókat és generátorokat világszerte szállítja kiváló minőségben partnereinek; innovációi jelentős mértékben hozzájárulnak a cégcsoport nemzetközi technológiai vezető szerepéhez, valamint termékeink hatékonyságához és megbízhatóságához, vevőink igényeihez a legnagyobb mértékben alkalmazkodva.

A nagy teljesítményű, hosszú élettartamú termékeinket nemzetközi minőségi szabványok szerint fejlesztjük és gyártjuk, melyek lényegesen hozzájárulnak az üzemanyag fogyasztás és a CO2 kibocsátás csökkentéséhez valós körülmények között.

A gyár kiemelkedő terméke a szintén Magyarországon fejlesztett start-stop üzemmódú indítómotor.

Fejlesztési csoportunk folyamatosan bővül. Munkatársaink az önindítók és generátorok fejlesztésén túl közreműködnek a BRM, azaz a Boost Recuperation Machine fejlesztésében is. Vállalatunk a mozgatórugója a ma és a holnap megoldásainak.

Megbízható és társadalmilag elkötelezett munkaadó

A folyamatos fejlődés eredményeként a legyártott termékek, és ezzel párhuzamosan a munkavállalók száma folyamatosan nő, a vállalatunk a régió egyik legfontosabb munkáltatójává vált, és folyamatosan fejlődik.

Felelősségtudatunkat mutatja az is, hogy a vállalat célja, hogy tovább növelje a régió vonzerejét, és biztos alapot teremtsen a pozitív fejlődéshez, és ezáltal a legkiválóbb termékeket szállítsa vevőinek. Munkavállalóinknak lehetőséget kívánunk nyújtani, hogy egy rendkívül motivált csapat tagjaként dolgozhassanak Európa legnagyobb önindító és generátor gyárában, valamint, hogy vonzó és kihívást jelentő feladatok segítségével fejlesszék kompetenciáikat, mind munkahelyi, mind személyes területeken.

Ha szeretne Ön is a sikertörténet részévé válni, egy tehetséges munkatársakból álló csapat tagja lenni, keressen minket bizalommal.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink