Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Eddig több, mint tízezer látogató ismerte meg és kedvelte meg nálunk a hidromasszázs kültéri vagy éppen beltéri élvezetét. Sokak élete vált kiegyensúlyozottabbá termékeink és szolgáltatásaink által.

Csapatunk 2003 tavaszán kezdte meg tevékenységét a jakuzzik vagy masszázsmedencék magyarországi piacán. Következetes és alapos munkánk eredményeképpen hamar kivívtuk az egészséges életmód irány elkötelezett partnereink bizalmát. A 2006-os év során költöztünk jelenlegi telephelyünkre, az ideális természeti környezetben lévő, és jól megközelíthető Ürömre.

Évről-évre növekedve Európa egyik legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkező jakuzzi szalonját működtetjük, és termékkínlatunkat folyamatosan bővítjük. Minden évben megrendezzük a nevünkkel fémjelzett SpaTrend Expo-t, melyen az aktuális wellness újdonságok mellett más prémium termékeket előállító partnereink is bemutatkoznak.

Bemutatótermünk ideális méretű helyet biztosít jakuzzijaink, szaunáink, kerti bútoraink, gázgrilljeink, egyéb termékeink alapos bemutatására. Termékeink körét folyamatosan bővítjük hogy Ön, családja és ismerősei felejthetetlen pillanatokkal legyenek gazdagabbak.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink