Sodexo - szolgáltatások a minőségi életért
A Sodexo Services Hungary Kft Magyarországon nagyvállalati üzleti partnereinek nyújt széleskörű integrált létesítményüzemeltetési szolgáltatásokat. Partnereinkkel globális keretszerződések mentén működünk együtt, globális sztenderdeket biztosítva. Mintegy 170 munkavállalóval, 40 beszállítóval szolgáljuk ki naponta 8 telephelyen 5000 ügyfelünket. Fő célkitűzésünk a minőségi élet fejlesztése, segítése, megteremtése munkavállalóinknak, partnereinknek, ügyfeleinknek. Hiszünk abban, hogy a minőségi élet segít abban, hogy az emberek egészségesek, motiváltak maradhassanak életük során. Biztosak vagyunk benne, hogy a minőségi élet javítása segíti a vállalatokat eredményességük növelésében.

Munkánk során, már munkatársaink kiválasztásánál is fontosak számunkra a következő alapértékeink: csapatszellem, fejlődés szelleme és a szolgáltatás szelleme. Tovább megyünk ennél, küldetésünk másik szerves része, hogy üzletmenetünket körültekintően, pozitív hatásokat teremtve bonyolítsuk, mind környezettudatosság, mind közösségeink szempontjából.

Számunkra minden ember különleges. Pont, mint Te.

Egy gondoskodó, elkötelezett, összetartó csapatban dolgozhatsz, ami egyben a világ 19. legnagyobb munkáltatója is. A karriered folytatásaként nálunk több, mint 70 országban nyílnak meg számodra a lehetőségek. A munkád révén minden nap pozitív hatással lehetsz az emberek életminőségére. Bővítsd a lehetőségeidet, jelentkezz a Sodexo-hoz!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink