A SIÓ-ECKES Kft. Magyarország vezető gyümölcslé gyártója, az ágazat meghatározó szereplője. Zamatos gyümölcsökből, a magyar ízvilágnak megfelelően előállított termékeinek és a vásárlók döntésének köszönhetően a magyar gyümölcslé piac vezetője.

Az elmúlt közel 25 év alatt a siófoki gyár Európa egyik legmodernebb gyümölcsfeldolgozó és gyümölcslégyártó üzemévé, a hazai gyümölcsfeldolgozás és gyümölcslégyártás egyik fellegvárává vált.

A valódi innováció trendet teremt! A magyarországi élelmiszeripar és piac fejlődésének egyik motorja az innováció. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a fel-felbukkanó vásárlói igények határozzák meg fejlesztési irányainkat, hanem olyan újdonságokat kínáljunk a vásárlóknak és kereskedelmi partnereinknek, amelyek hozzájárulnak a mindennapok jobbá tételéhez.

Évről-évre a gyümölcslé piac más szereplői számára is példaértékű innovatív termékekkel, termékkategóriákkal tesszük színesebbé a hazai élelmiszeripari kínálatot.

Küldetésünk

Gyümölcslégyártóként egyesíti gyártási hagyományait és nemzetközi szakértelmét, hogy a magyar gyümölcslépiac meghatározó szereplőjeként, vezesse azt, a gyümölcs legjavát adva az egészséges és élvezetes élethez.

Elismeri a magyarországi élelmiszerpiac, ezen belül a gyümölcslé ágazat makrogazdasági fontosságát és felelősséget érez, hogy annak fejlődéséhez hozzájáruljon.

Alapértéknek tekinti az egészséget, a gyermekek egészséges és biztonságos fejlődését, amihez termékeivel és tevékenységével járul hozzá.

Kiemelten ügyel kereskedelmi partnereinek maximális kiszolgálására, érdekeire, és a legkiválóbb minőségű hazai termékek, lehető legszélesebb választékának biztosítására az alkoholmentes italok kategóriájában.

Legyen részese egy folyamatosan növekvő, több évtizedes hagyományokkal rendelkező vállalat sikereinek!

A SIÓ-Eckes Kft. Magyarország piacvezető gyümölcslé gyártó és forgalmazó cége, az Európában piacvezető Eckes-Granini csoport tagja, ötvözi a nemzetközi szakértelemet és a több évtizedes gyártási hagyományokat. Modern siófoki gyárunk, dinamikus munkatársaink és innovációs törekvéseink biztosítják többek között a SIÓ, a hohes C vagy a Granini márkáink sikereit. Munkáltatóként jellemez minket a biztos háttér, az erős csapatszellem és a piacvezetői szemlélet.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink