A Securitas három alapértéke: Becsület, Éberség, Segítőkészség.
A Securitas a világ egyik vezető biztonsági szolgáltatója. Mindig ügyfeleink egyéni igényeihez szabott szolgáltatásokat kínálunk, legyen szó élőerős őrzésről, műszaki megoldásokról, tanácsadásról vagy magánnyomozásról. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabb biztonsági megoldásokat valósítsuk meg. A kis üzletekben éppúgy, mint a hatalmas reptereken, több mint 345.000 alkalmazottunk a világ minden táján biztonságosabbá teszi az emberek életét.

Törődünk Veled

Míg Te keményen dolgozol, hogy biztosítsd megbízóink nyugalmát, mi fontosnak tartjuk, hogy gondoskodjunk a te biztonságodról is. Minden dolgozónknak olyan versenyképes jövedelmet, korrekt munkakörülményeket és biztos állást kínálunk, ami egy globális cégtől elvárható.

Fejlődés útján

A Securitasnál mi azt tartjuk, hogy minden nap egy újabb lehetőséget kínál arra, hogy még jobban végezzük munkánkat. A vagyonvédelmi szolgáltatások piacán azzal sikerült kivívnunk a tudásvezető pozícióját, hogy munkatársainknál mindig a megfelelő készségeket, tudást és szakmai gyakorlatot fejlesztetjük ki, ami hosszú távú befektetést jelent humán erőforrásainkba.

A Melker Schörling ösztöndíj

Minden évben a Securitas kiválaszt négy “Hétköznapi hőst” a világ bármely részéből, akik elnyerik a Melker Schörling ösztöndíjat. Az ösztöndíj segítségével a nyertesek 3-5 napot tölthetnek tanulással egy általuk kiválasztott országban vagyonvédelmi szaktudásuk elmélyítése céljából. Azt is ők választhatják meg, hogy mit szeretnének tanulni.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink