A SEALED AIR a világ egyik vezető, világszerte több mint 15 000 munkavállalót foglalkoztató csomagolóanyag-gyártó vállalata. A 60 éves múltra visszatekintő nemzetközi cégcsoport sikeres újhartyáni leányvállalata színvonalas technológiai háttérrel várja megrendelői és leendő munkatársai érdeklődését.

A másfél évtizede csupán 50 fővel induló telephelyünkön napjainkra már 450 főt foglalkoztatunk. Üzemünkben tekercses alapanyagokat dolgozunk fel, amelyek külföldi gyáregységeinkből érkeznek hozzánk. Nyomdaüzemünk fólianyomtatást és az ehhez szükséges festékek előkészítését, keverését és a nyomóformák gyártását is helyben végzi. Görgősvágó egységünk gondoskodik a különböző szélességű tekercsek gyors és pontos elkészítéséről. Laminálóüzemünk többrétegű termékek előállításáért felel, ami különleges tulajdonságú anyagok gyártását teszi lehetővé prémium élelmiszerekhez történő alkalmazásra. Tasakgyártó üzemünkből a csomagolási megoldások igen széles skálája kerül kiszállításra, főként sajt- és húsipari felhasználásra. Minőségbiztosítási részlegünk a jól felszerelt laboratórium segítségével ellenőrzi az elkészült termékek vevői elvárások és szabványok szerinti megfelelőségét. Logisztikai csapatunk felel a határidőre gyártott termékek különböző európai célállomásokra történő kiszállításáért, valamint a termelés napi szintű kiszolgálásáért. Folyamatosan fejlődő gyárunk értékeli a munkavállalók egyéni fejlesztési ötleteit és támogatja szakmai előmenetelüket.

Mérnökök, minőségügyi szakemberek, nyomdászok, műszakban dolgozó operátorok és targoncavezetők jelentkezését várjuk jó hangulatú, elkötelezett csapatunkba.

Tanúsítványaink: BRCGS P; ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001:2018

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink