A Schärding mellett fekvő Freinberg-ben (Ausztria) székelő Schwarzmüller csoport az európai vontatott haszongépjárművek piacának egyik vezető szereplője. A vállalat olyan, prémium minőségű járműveket gyárt és fejleszt, amelyek felhasználásuk során valódi többletértéket képesek nyújtani. Az innovációban és technológiában vezető Schwarzmüller 150 éves tapasztalatával referenciaként szolgál a haszongépjárművek piacán.

A Schwarzmüller Csoport nemzetközi szervezete révén 21 közép-, illetve kelet-európai országban van jelen. A központi üzemben Hanzing-ban, valamint három további gyáregységében: Dunaharaszti (Magyarország), Žebrák (Csehország) és Neustadt/Dosse (Németország) ban található Hüffermann leányvállalatával együtt a cégcsoport évente 11.000 járműegységet állít elő és a kb. 2500 munkavállalójával több mint 400 millió eurós bevételt generál.

Az nagyipari sztenderdek szerint történő járműgyártás mellett a Schwarzmüller a szolgáltatások széles skálájával áll ügyfelei rendelkezésére. Karbantartás, javítás, illetve alkatrészértékesítés mellett Európa egyik legnagyobb bérflottájával rendelkezik, amelyben speciális járművek is megtalálhatók. Nem utolsó sorban a Schwarzmüller használtkocsi értékesítéssel is az ügyfelei rendelkezésére áll.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink