A Sanner Hungária Kft.-t 1995-ben alapítottuk Budapesten. Budapesti telephelyünk mintegy 5 millió eurós termelési volumennel rendelkezik, melynek 2/3 részét egyéb európai országba szállítjuk. ISO 9001 és 15378 minősítéssel rendelkezünk, valamint BRC tanúsítvánnyal. Az SAP rendszerben folyó termelés szoros kapcsolatban áll európai központunkkal, a bensheimi gyárunkkal (Németország).

Mivel főként a gyógyszer és étrend kiegészítő ipar számára gyártunk elsődleges csomagolásokat, számunkra alapkövetelmény a klimatizált és messzemenőleg tiszta munkakörnyezet biztosítása, éppúgy, mint a GMP, azaz a Jó gyártási gyakorlat iránymutatásai szerinti előállítás. Vagyis mind a higiénia, a helyiségek, a berendezések, a dokumentáció, mind pedig az ellenőrzés magas színvonalú, és ennek megfelelően oktatjuk és képezzük tovább munkatársainkat.

Anyavállalatunk, az 1894-ben alapított Sanner GmbH a nedvfelszívó csomagolások területén ma már a világpiac egyik vezető vállalata. Éves forgalmunk világszerte mintegy 75 millió euró. A pezsgőtabletták, tesztcsíkok csomagolásának fejlesztésével és forgalmazásával, valamint a nedvfelszívó anyagokkal kapcsolatos átfogó szakértelem révén nemzetközi elismerést szereztünk. Gyártásunk nagy része kiterjed a gyógyszeripari és orvosi technológiai iparágak egyedi csomagolására is. Nemzetközileg működő családi vállalkozásként, több mint 980 ügyfelünk bizalmát élvezzük világszerte.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink