"Minden egy fedél alatt" - komplex szolgáltatásokat nyújtunk a vendégeknek. Nálunk az üzleti utazóktól a családokig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást!
A szálloda a XI. kerületben helyezkedik el a Sas-hegy lábánál, a belvároshoz közel, mégis zöld övezetben. 95 szobával, 11 különteremmel, A' la carte és önkiszolgáló étteremmel, lobby bárral és egy wellness- és sportközponttal rendelkezünk.

Milyen az Éttermünk?

Amaretto Éttermünkben rendszeresen megújuló étlappal és menüsorokkal várjuk a vendégeket. Az étterem három különterme lehetőséget nyújt fogadások, üzleti reggelik, ebédek, vacsorák, családi összejövetelek lebonyolítására, valamint a szálloda 11 különterme alkalmas képzések, konferenciák, fogadások, bálok, esküvők lebonyolítására. Ételeink mindig friss, szezonális alapanyagokból készülnek, modern konyhatechnológia alkalmazásával. Nálunk az egészségtudatosan étkező vendégek és a magyar ízeket kedvelők is megtalálják a kedvencüket. Szakácsaink a kiváló ízvilág biztosítása mellett, az ételek tálalására is nagy hangsúlyt fektetnek, aminek köszönhetően igazi gasztronómiai élményben lehet része Vendégeinknek. A rendezvények mellett nagy hangsúlyt fektetünk az a’ la carte kiszolgálásra is. Az étlapunkon szereplő ételek megfelelnek a mai nemzetközi trendek elvárásainak, de mind emellett igyekszünk a magyar ízvilágot is megismertetni a külföldi vendégkörrel. Házi cukrászatunk a mai trendeknek megfelelő állandó és szezonális desszerteket kínál.

Kiket keresünk jellemzően?

Olyan csapattagot keresünk, aki szeretné szakmai tapasztalatát kamatoztatni, és kihívást lát a különböző típusú rendezvények igényeihez igazodó ételek megalkotásában. Fontos, hogy a kiváló ízvilág biztosítása és az ételek ízléses tálalása mellett, legyen nyitott az újdonságokra, mert célunk, hogy a vendégeknek igazi gasztronómiai élményben lehessen részük.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink