Egy csapat - közös cél
Az RR Donnelley a világ vezető nyomdaipari és kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi  vállalata. Fő erősségünk: innováció, folyamatos fejlődés, megbecsülés, elkötelezettség. Az iparágban több mint 150 éve működő társaságunk jelenleg 30 országban közel 32.000 fő munkavállalót foglalkoztat. Évről évre bővülő Debreceni telephelyünk ofszet valamint digitális nyomtatással és dobozgyártással foglalkozik, győri irodánk szakértői támogatást nyújt. Amire hangsúlyt fektetünk: MUNKABIZTONSÁG, HATÉKONYSÁG, valamint dolgozóink jóléte, melyet CSALÁDBARÁT PROGRAMOK, és MUNKAVÁLLALÓI KEDVEZMÉNYEK támogatnak.

Az RRD gazdag múltat tudhat a háta mögött és még fényesebb jövő elé néz. Együttműködésen alapuló és eredményorientált kultúránknak köszönhetően cégünk az 1864-es alapítása óta kis nyomdai vállalkozásból globális marketing és kommunikációs vezetővé nőtte ki magát, amely továbbra is folyamatosan fejlődik a szervezet egészét érintő állandó innovációk révén.

Továbbra is hűek maradunk azon alapvető értékeinkhez, amelyek az elmúlt 150+ évben hozzájárultak sikereinkhez. Ezek a következők: csapatmunka, kommunikáció, partnerség, biztonság, minőség, bizalom és társadalmi felelősségvállalás. Az RRD elkötelezett amellett, hogy valamennyi tevékenysége során ezeket az értékeket kövesse.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink